Betöltés...

Kulturált és minőségi támogatói viszony a realitások talaján

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vannak olyan élethelyzetek, pillanatok amikor nem akarsz barátot, pasit, de nem mondanál le a közös programokról, erotikáról és arról az anyagi segítségről, amit egy pasi olykor nyújtani tud egy kapcsolatban. Ha ilyen lány vagy, akkor önmagára igényes, 31 éves férfiként téged kereslek egy szeretői, baráti viszony kialakítására. Közös programok, utazás, szórakozás a cél, egy kis erotikával fűszerezve. A minőségre bukom, ezért nem elég a külső, nőnek kell lenned a szó legnemesebb értelmében. Természetesen támogatlak minden értelemben. A szabadság és a szabad akarat nálam szent, nem tárgyként tekintek rád, hanem partnerként és ezt viszont is elvárom.
Jelenleg én is egy olyan élethelyzetben vagyok, amikor nem akarok barátnőt, viszont vannak dolgok, amikről nem akarok lemondani. Fontos hangsúlyozni, nem kurvát keresek! Nekem te leszel egyedül és elvárom, hogy ne az 500. legyek, viszont mellettem nyugodtan ismerkedhetsz és ha úgy alakul lefekhetsz mással is, de ne hivatásszerűen csináld. Legyen benned tartás és tudd élvezni az életet méltósággal és vidámsággal. Sohasem foglak erőszakkal rávenni semmire és bármikor mondhatsz nemet. Ezeket fontos kiemelnem. Normális és megértő ember vagyok, normális elvárásokkal. Ha magadra ismertél és érdekelne egy ilyen kapcsolat, várom fényképes leveled 16 éves kortól felfelé a happynighthappy@gmail.com címre. Érdekel, hogy te mit szeretnél és miért ismertél magadra a hirdetésben, ezért kérlek írd le nekem.
Ismerkedés menete: Levelezés, telefon és egy vacsora-randi ahol eldöntjük, hogy menne-e ez nekünk.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Férfi
Kit keres:
  • Nőt
Kor: 16-35
 
Eddig megtekintették 184 alkalommal

Alkalmi partner (18+) rovaton belül a(z) "Kulturált és minőségi támogatói viszony a realitások talaján" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem