Betöltés...

Gyönyörű lány, aki egy kedves embert keres komoly távolsági

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tudom, hogy az online társkereső nem a legjobb hely egy komoly kapcsolat megkeresésére, de hé, megér egy lövést! Nem keresek egy összekapcsolást, alkalmi találkozást, egy éjszakai állást, vagy olyan kedvezményt, amely előnyös helyzetben van, ezért ha érdekli, kérjük, folytassa a keresés során. Már régóta kapcsolatban állok a különböző kapcsolatokban ahhoz, hogy tudjam, mit akarok és nem akarok partnerben. Légy bizalmad és független legyen, és a saját személyed! ;) Szükség van egy stabil ca r eerre (vagy legalább olyan munkára, amely pénzügyileg támogat), és a közeljövőben is meg akarnak birkózni (házassági bánásmód).

Most, hogy mindent elvettünk az útból, még egy kicsit rólam. 30 éves vagyok, átlagosan épülök, amikor itt-ott megyek a tornaterembe. Remélem, hogy kipróbálom a túrázást és a kocogást, hogy elveszítsem a nem kívánt súlyt. Szeretnék letelepedni és családot kezdeni valakivel, aki érett és hasonlóan gondolkodik.

Mindenkinek van egyéni preferenciája egy partnerben, és az enyém az, hogy kedves vagy, mert képesek vagyunk kapcsolatba lépni egymással, kérjük, legyen 40 évesnél idősebb. Sajnálom egy ilyen hosszú hozzászólást, de ha elolvastad ezt a pontot, és nem mentél le Remélem, hogy találkoztunk!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Hölgy
Kit keres:
  • Férfit
Kor: 30
 
Eddig megtekintették 616 alkalommal

Alkalmi partner (18+) rovaton belül a(z) "Gyönyörű lány, aki egy kedves embert keres komoly távolsági" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem