Betöltés...

AVON tanácsadó

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sok-sok évvel ezelőtt arra gondoltam kipróbálom, ha nem jön össze esetleg abba hagyom. Az eltelt évek alatt rájöttem ezt nekem találták ki!! Van családom, barátaim, ismerőseim többek között kollégák. Egy hónapban max egy hetet töltök vele, kávézás és csacsogás közben, amit szívvel lélekkel teszek!!
Regisztráltam mint AVON tanácsadó és sok kis kapu nyílt meg előttem, rengeteg új ismeretséget kötöttem ezáltal.
Te is szeretnéd a saját idődet beosztani, munkád mellett egy kis plusz előteremteni? KÖZTÜNK A HELYED!!! Ha tanácsadónak jelentkezel már a minden napos kozmetikumodat megteremtheted, vagy ajándékba kapod!
Ha többre vágysz lehetsz koordinátor is, ahol már te szervezed be az új kis tanácsadókat, támogatod, és segíted Őket, természetesen ez már anyagiakban nagyobb segítség!
Amit az AVON kínál: -Ingyenes belépés, -Semmi kötelezettség.- Ha kedved tartja tréningek /természetesen ingyen. -Saját online oldalad az AVON álltal, Kedvező vásárlási lehetőség, és nem utolsó sorban ajándékok!!
Ha kedvet kaptál írj bátran, nem fogod megbánni!!!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIX. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 406 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "AVON tanácsadó" című hirdetést látja. (fent)