Betöltés...

Olyan rendkívüli ajánlat, amelyet biztos, senki nem ajánlott

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves MLM termékforgalmazó!
Egy olyan rendkívüli ajánlatom van az Ön számára, amelyet még biztos, hogy soha senki nem ajánlott fel!
Foglalkozzon a jövőben is azzal, amellyel most is foglalkozik!!!
Abból a kedvezményből, amelyet a saját MLM rendszerében kap, a termékek vásárlásakor, szerezzen Nálunk egy Elszámolási egységet, és visszakaphatja a saját MLM rendszerében elköltött pénzének több mint a 66%-át!
Mutatok egy példát:
Ha a saját MLM rendszerében egy vagy több terméknek együtt 50.000,- forint az ára, de Ön ezt megkaphatja 38.000,- forintért, mert ennyi kedvezmény jár Önnek, akkor a 12.000,- forint különbözetért szerezhet nálunk 1 db Elszámolási egységet, amely Önnek 7 részletben 130.200,- forintot hozhat, amely az elköltött pénzének több, mint a 300%-a!!!
Tehát ez esetben visszakaphatja az elköltött pénzének több mint a 300%-át, valamit a 12.000,- forintot is felhasználhatja a mindennapi vásárlásaihoz kereskedőknél és szolgáltatóknál!!!
Nem baj, ha nem teljesen érti, keressen meg, és konkrét tényekkel is megmutatom, hogyan tudja kihasználni ezt az egyedülálló lehetőséget!!!

Ha Ön nem abba a jövedelem osztályba tartozik, amelyikbe szeretne, akkor keressen bizalommal, mutatok egy utat, amellyel elindulhat felfelé, eladások, befizetések, megtakarítások nélkül!!!!


"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"
Keressen bizalommal önéletrajzzal és motivációs levéllel!
Email: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hatvan
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Munkakör: MLM
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 962 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Olyan rendkívüli ajánlat, amelyet biztos, senki nem ajánlott" című hirdetést látja. (fent)