Betöltés...

Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok !!!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok !!!

Ha Ön nem abba a jövedelem osztályba tartozik, amelyikbe szeretne, akkor keressen bizalommal, mutatok egy utat, amellyel elindulhat felfelé, eladások, befizetések, megtakarítások nélkül!!!!

Törzsvásárlói Rt.-hoz keresünk Tudatos Vásárlási Tanácsadó szakmai referens munkatársat.
Akár másodállásban is végezhető tevékenység.
Díjmentes, teljes körű magas színvonalú átképzést biztosítunk.

Feladat: Magánszemélyeket és cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben.

Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.

Karrierlehetőség:
kiemelkedő, teljesítményarányos jövedelem
életpálya program
szakmai oktatások
biztos háttér
gépkocsi támogatás 
bónuszok
A munkához tartozó elvárások:
Kitűnő kommunikációs és kapcsolattartó képesség
Határozott, magabiztos fellépés
Üzleti gondolkodásmód, önállóság,megbízhatóság
Csapatszellem, képesség az instruktorral való napi aktív együttműködésre
Eredményorientált és teljesítményközpontú szemlélet
sikerorientáltság


Az okos ember előre gondolkodik, a buta a múltban él, és a még butább azt gondolja, hogy ha nem tesz semmit sem, akkor sokkal jobb lesz Neki! Sajnos ezért is sok család fog úgy élni, mint most, sok év múlva is, sőt sokkal rosszabbul!
A fiatalok 1%-a fogja megvalósítani minden álmát, lesz egy pár százalék, akik viszonylag normális anyagi biztonságban fognak élni, de a jelentős többség majd lehet, hogy csak nyugdíjas korában fog rádöbbenni arra, hogy elrontotta az egész életét!
Legkésőbb harmincas évei során mindenkinek szembesülnie kell azzal, hogy felelősséggel tartozik saját és esetleges családja jövőjéért, ha tetszik ha nem. Éppen ezért 30-as éveiben kell alaposan megterveznie a jövőjét pénzügyei szempontból is.
A mai negyveneseknek hosszabb aktív életre kell berendezkedniük és átfogó tervvel kell rendelkezniük pénzügyi jövőjüket illetően az ő nyugdíjba vonulásukkal borul meg ugyanis leginkább a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer egyensúlya.

Életpálya program okos, előrelátó emberek számára, akik nem akarnak 50 évig kényszerből a pénzért dolgozni, de magas életszínvonalat szeretnének megvalósítani leendő családjuk számára!
Mindössze maximum 3 év alatt megteremthető mindaz, amit egy átlagjövedelemmel rendelkező ember 50 év munkájával tud megteremteni saját maga és családja számára..
3 év után már nem kell kényszerből a pénzért dolgozni, és kiemelkedően magas életszínvonalat tud biztosítani családja számára

Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 1531 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Álomvilágban élnek a pályakezdő fiatalok !!!" című hirdetést látja. (fent)