Betöltés...

Megbízható munkatársakat keresek azonnali kezdéssel,valós

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves otthoni munkát kereső!!
Megbízható munkatársakat keresek az ország egész területéről,valós,otthoni munkavégzésre!!
Cégünk 25 éve van jelen a magyarországi piacon töretlen sikerrel,és az egyre fokozódó igény miatt keresem új munkatársaimat!
Termékeink,kiváló minőségű,svéd termékek,amelyek között megtalálod a mindennapi higiéniai termékeket,a vitaminokat,smink cuccokat,és a gyönyörű kiegészítőket egyaránt!!
A feladat:
3 hetente megújuló katalógusunkból értékesíteni termékeinket.Azokat online,saját oldaladon tudod megrendelni,2 nap múlva a postán átvenni a csomagot,és kiszolgálni a vevőidet! :-)
A jövedelem:
Minden egyes értékesített termék 20%-a azonnali jövedelemként a zsebedben marad,ezen felül új munkatársainknak külön start program,ajándékokkal,folyamatos ajándékszerzési lehetőség a cégtől.Fejlődési lehetőség,akár 3 hetente,azaz évi 17x érkező “fizetést” is kaphatsz!
Nálunk nincs minimum rendelés,nincsenek “apróbetűs részek”,ellenben van,100%-os pénzvisszafizetési garancia,minden egyes termékre,és maximális segítség,ameddig igénylik új munkatársaink!! Sőt!!! Ha most sikerül teljesítened cégünk start programjának az első lépését,tőlem is kapsz AJÁNDÉKOT!!!!!!
Ha felkeltettem érdeklődésedet,küld el email címed,és pár órán belül küldök bővebb tájékoztatót.
Szép napot kívánok!
Pappné Papp Kinga
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Extrák: ajándékok,jutalmak,évi 17x fizetés
 
Eddig megtekintették 890 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Megbízható munkatársakat keresek azonnali kezdéssel,valós" című hirdetést látja. (fent)