Betöltés...

Pénzügyi elemző

Ár: 120.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gazdasági és adózási területen tevékenykedő osztrák cég munkatársakat keres. Ügyfeleink Ausztriában és Németországban dolgozó magyarok Baranya és Tolna megyéből. A megnövekedett igények miatt 3-5 fő új munkatársat keresünk a környékről mellékállásban, elsősorban hétvégi munkavégzésre. Kollégáinknak díjmentes képzést biztosítunk.

Amit nyújtunk: 80-120 ezer forint mellék jövedelem (az elvégzett munkától függően), karrier lehetőség, önálló időbeosztás, tanulási lehetőség.

Feladatok: kapcsolattartás, új ügyfelek felkutatása, igények felmérése, rövid tárgyalások lebonyolítása személyesen, adminisztráció, tanácsadás.

A munkavégzés feltétele az érettségi vizsga megléte, vagy megkezdett felsőfokú tanulmányok. Előnyt jelent a német nyelvtudás, de nem feltétel.

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem küldjön egy fényképes önéletrajzot (robert.kolozs@efs-zrt.hu), vagy keressen a megadott telefonszámon.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bonyhád
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Bedolgozás hétvégén
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 242 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Pénzügyi elemző" című hirdetést látja. (fent)