Betöltés...

Munkalámpa 6 CREE LED-es kerek terítő fény

6 CREE LED-es kerek munkalámpa terítő fénnyel, felrögzítést biztosító szerelvénycsomaggal együtt. Üzemi feszültség: 10-30 V DC (12 és 24 V-os rendszerben is azonos fényerővel világít) FÉNYERŐ: 6300 LUMEN!!! LED Teljesítmény: 60W Színhőmérséklet: 6000K Anyag: Öntött alumínium ház Átmérő kb. 180 mm. Vastagság: 85 mm. Vízálló (IP67) és korróziógátló Tisztításhoz ne használjon magasnyomású mosót! A készülékbe jutott víz meghibásodáshoz vezethet, ami a jótállás megszűnését vonja maga után. FONTOS INFORMÁCIÓ A LED LÁMPÁKHOZ: SZÍNHŐMÉRSÉKLET: MINDEN LED LÁMPÁNK FÉNYE HIDEG FEHÉR. EZ NORMÁL KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT (NEM ESŐBEN ÉS KÖDBEN) SOKKAL JOBB LÁTÁSI VISZONYOKAT BIZTOSÍT, MINT A HAGYOMÁNYOS SÁRGÁS-FEHÉR FÉNYŰ LÁMPÁK. FÉNYERŐ: MINDEN LED LÁMPÁNÁL FELTÜNTETTÜK A FÉNYERŐT (LUMEN). EGY NORMÁL HALOGÉN IZZÓ (H3, H4, H7) FÉNYEREJE KB. 1100 LUMEN. EGY NORMÁL 21w-OS IZZÓ FÉNYEREJE KB. 300 LUMEN. EZ ALAPJÁN KÖNNYEN KISZÁMÍTHATÓ, HOGY AZ ADOTT LED LÁMPA FÉNYEREJE MENNYI HALOGÉN VAGY NORMÁL IZZÓÉNAK FELEL MEG. ÁRAMFELVÉTEL/TELJESÍTMÉNY: EGY NORMÁL HALOGÉN IZZÓ ÁRAMFELVÉTELE (12V-ON) KB. 4,5A UGYANEKKOR FÉNYERŐT BIZTOSÍTÓ LED-NEK AZ ÁRAMFELVÉTELE MINDÖSSZE 0,9A,CSAK EGY-ÖTÖDE A NORMÁL HALOGÉN IZZÓNAK! LED LÁMPÁK ÖSSZEGZÉSE: JOBB LÁTÁSI VISZONYOK, ERŐSEBB FÉNY, JÓVAL KEVESEBB ÁRAMFELVÉTEL!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Tovább
Adatlap
Ár: 34.277 Ft
 
Feladás dátuma: 2022.05.14
Eddig megtekintették 868 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Munkalámpa 6 CREE LED-es kerek terítő fény
Lehetőségek
Megosztók

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Munkalámpa 6 CREE LED-es kerek terítő fény" című hirdetést látja. (fent)Alkalmi munkák, állások

A rovatban alkalmi munka kínálatok közül kereshet, és alkalmi munkavállalók munkakínálatait tekintheti meg.

TIPP: Ha rendszeresen vállal alkalmi munkát, iratkozzon fel hirdetésfigyelőnkre, és értesítjük, ha valaki alkalmi munkát kínál.