Betöltés...

Alkalmi házvezetőnő, állat;növény sitterkedést vállalok bárh

Ár: 50.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
!!Nem kínálok, én keresek!!
/nem volt megfelelő opció/

♡ Elutaznál egy hétre, többre, akár egy hónapra, és nincs kire hagynod a házad őrzését, takarítását? Legyen az munka, vagy csak nyaralási célból..Van megoldás! ✔
♡ Házikedvenced is van, akit nem vihetsz magaddal, mert megviselné az út, vagy nincs rá lehetőség? Családod, barátaid nem érnek rá, hogy minden nap 2x-3x megetessék, sétáljanak vele? ✔
♡ Félsz, hogy benti növényeid elpusztulnának, amíg távol vagy? Kerted is van, amit rendben kell tartani? ✔

Ha ezekre a kérdésekre 'igen' volt a válaszod, akkor ezekre szeretnék megoldást kínálni neked!
♡ 0-24-ben őrízném egyben az ingatlant, ráadásul tisztán kapnád vissza! Mosni, vasalni is kellene, de erre már nem volt időd? Semmi gond!
♡ Házikedvenceddel is törődnék, etetném, sétáltatnám! Kutya, macska, kisebb állat ellátását vállalom, veszélyes, különleges állatét nem!
♡ Locsolnám a növényeidet. Ősz van, hullanak a leveleket, össze söpörném őket, ezzel rendben tartva a portád. Normál postai leveleidet behoznám.
Meg amire még szükséged lehet....

Magamról pár szót:
♡ Jelenleg is voltaképp ezt végzem, 5 macskám van, egy nyulam, akiket minden nap gondozok. Hatalmas kertünk van. Tehát imádom a természetet. Legutolsó munkahelyem külföldön volt, előtte rengeteg növényt nevelgettem. Housekeeper munkakörben dolgoztam kisebb-nagyobb megszakításokkal 2019 óta. Főként idősekkel foglalkoztam. Szeretem a szépet, és rendezett, tiszta életteret teremteni. Nagyon precíz vagyok, és rendszerező. Imádom, ha mindennek funkcionálisan meg van a helye. Nagyon őszinte vagyok, és szeretek beszélgetni! Kérdezz bátran, ha bármi érdekelne még!

Mindezt mennyiért csinálnám? Ez több tényezős, megbeszélés tárgyát képezi! /Irányárra csak írtam valamit/ Függ attól, hogy:
♡ milyen messze kellene utaznom
♡ mennyi időre
♡ teendőktől
♡ hány állatról lenne szó
♡ egyéb elvárásaidtól
Keress bátran az e-mail címemen:
kittibarbara6@gmail.com -on. Garantálom a gyors válaszadást! Vagy telefonon keresztül, ha nem venném fel, vissza tudom hívni! Az első opciót preferálnám.
Köszönöm, hogy végig olvasta! Szép napot!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást keres (munkavállaló)
Állás típus: Szakmunka
Munkakör: Takarítás
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 311 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Alkalmi házvezetőnő, állat;növény sitterkedést vállalok bárh" című hirdetést látja. (fent)