Betöltés...

SMD LED munkalámpa 30 LED-es (110x110mm) KAPCSOLÓVAL

30 SMD LED-es négyzet alakú munkalámpa terítő fénnyel. Vízálló kapcsolóval a hátoldalon. Üzemi feszültség: 10-30 V DC (12 és 24 V-os rendszerben is azonos fényerővel világít) Rendkívül jó hatásfoka miatt nagyobb fényerőt produkál mint a hasonló méretű lámpák. FÉNYERŐ: 3800 LUMEN !!! Led teljesítmény: 30W Anyaga: öntött alumínium ház, PMMA búra Felrögzítést biztosító szerelvénycsomaggal együtt. Hermetikusan zárt: IP67 TERÍTŐ FÉNY ! Minősítés: ECE R10 Tisztításhoz ne használjon magasnyomású mosót! A készülékbe jutott víz meghibásodáshoz vezethet, ami a jótállás megszűnését vonja maga után. FONTOS INFORMÁCIÓ A LED LÁMPÁKHOZ: SZÍNHŐMÉRSÉKLET: MINDEN LED LÁMPÁNK FÉNYE HIDEG FEHÉR. EZ NORMÁL KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT (NEM ESŐBEN ÉS KÖDBEN) SOKKAL JOBB LÁTÁSI VISZONYOKAT BIZTOSÍT, MINT A HAGYOMÁNYOS SÁRGÁS-FEHÉR FÉNYŰ LÁMPÁK. FÉNYERŐ: MINDEN LED LÁMPÁNÁL FELTÜNTETTÜK A FÉNYERŐT (LUMEN). EGY NORMÁL HALOGÉN IZZÓ (H3, H4, H7) FÉNYEREJE KB. 1100 LUMEN. EGY NORMÁL 21w-OS IZZÓ FÉNYEREJE KB. 300 LUMEN. EZ ALAPJÁN KÖNNYEN KISZÁMÍTHATÓ, HOGY AZ ADOTT LED LÁMPA FÉNYEREJE MENNYI HALOGÉN VAGY NORMÁL IZZÓÉNAK FELEL MEG. ÁRAMFELVÉTEL/TELJESÍTMÉNY: EGY NORMÁL HALOGÉN IZZÓ ÁRAMFELVÉTELE (12V-ON) KB. 4,5A UGYANEKKOR FÉNYERŐT BIZTOSÍTÓ LED-NEK AZ ÁRAMFELVÉTELE MINDÖSSZE 0,9A,CSAK EGY-ÖTÖDE A NORMÁL HALOGÉN IZZÓNAK! LED LÁMPÁK ÖSSZEGZÉSE: JOBB LÁTÁSI VISZONYOK, ERŐSEBB FÉNY, JÓVAL KEVESEBB ÁRAMFELVÉTEL!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Tovább
Adatlap
Ár: 9.665 Ft
 
Feladás dátuma: 2022.08.02
Eddig megtekintették 109 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

SMD LED munkalámpa 30 LED-es (110x110mm) KAPCSOLÓVAL
Lehetőségek
Megosztók

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "SMD LED munkalámpa 30 LED-es (110x110mm) KAPCSOLÓVAL" című hirdetést látja. (fent)Alkalmi munkák, állások

A rovatban alkalmi munka kínálatok közül kereshet, és alkalmi munkavállalók munkakínálatait tekintheti meg.

TIPP: Ha rendszeresen vállal alkalmi munkát, iratkozzon fel hirdetésfigyelőnkre, és értesítjük, ha valaki alkalmi munkát kínál.