Betöltés...

Életvidám, módos üzletember keres hölgyet személyi kíséretre

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Életvidám és egyben intelligens üzletember keres maga mellé vagány, értelmes és nyitott gondolkodású hölgyet. Személyi kíséretre rendezvényeken, fogadásokon. Emellett üzleti utakon és wellness programokon való részvételre is. Természetesen elengedhetetlen a csinos külső és a jó megjelenés, mivel több protokoll rendezvényen is meg kell jelenni az úriember oldalán. Jelentkezőket 26-44 éves korig várjuk. Alkalmi, illetve állandó jelleggel is keresünk hölgyeket.
További infromációkért a businessman.hun2021@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni. Jelentkezéseket kizárólag pár soros bemutatkozó szöveggel és néhány fotóval várjuk a megadott címen!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: Hostess
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 1233 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Életvidám, módos üzletember keres hölgyet személyi kíséretre" című hirdetést látja. (fent)