Betöltés...

Infinity online munka

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az Infinity cég munkatársa vagyok. A cég román, de szinte az egész Uniós országokba szállít. Román és Európa vezető országainak a termékeit forgalmazza. Minden megtalálható ami kell egy háztartásba. Lehetőségek: 1- regisztrálás után 15-30% -al olcsóbban vehetsz meg mindent, a futár házhoz szállít.Mivel azonnal fizetsz a futárnak +10% kedvezményt kapsz 2.- Ha ezt el is mondod a barátaidnak , ismerőseidnek a cég 4% fizet az általad vásárlóvá vált barátod, ismerősöd után. Ezenkívül minden hozzád csatlakozott ember után egyszeri díjjal jutalmaznak, főtől függően.Később a csapatod forgalmából is részesülsz.Vannak heti, napi és órai akciók! Magyarországon a futárnak kell fizetni, külföldről kártyával történik a fizetés. Az Európai Unióból bárhonnan lehet csatlakozni. Nyilván ebből van a nagyobb jövedelem. A regisztráció teljesen ingyenes és az is marad. 400 oldalas katalógusból dolgozunk, van magyar katalógus is,de az jóval szerényebb! Az újaknak forgalomtól függően ,9 hónapon keresztül különböző akciók vannak. A csapatépítésre is vannak ösztönző programok!
Min.rend.érték 14.500ft
Az üzlet lényege:HASZNÁLD A TERMÉKEKET ÉS AJÁNLD MÁSOKNAK!!!! Így fogsz belőle pénzt keresni,így leszel hiteles!Bármi kérdésed van segítek!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dombóvár
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Munkakör: MLM
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 383 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Infinity online munka" című hirdetést látja. (fent)