Betöltés...

RÁNTSUK LE A LEPLET A FARMASI-PLUSZKERESET AUTOMATIZÁLT PART

Ár: 100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
RÁNTSUK LE A LEPLET A FARMASI-PLUSZKERESET AUTOMATIZÁLT PARTNERPROGRAMRÓL!
Sokaknak téves elképzeléseik vannak, és tőlem is sokan megkérdezték már, hogy tulajdonképpen mit is dolgozom, mit hirdetek?
Nos, nézd csak, egy átlagos "munkanapom" így néz ki (ez kb. fél óra alatt tejesíthető):
1. Belépek a munkatársi Facebook csoportunkba.
2 Kiválasztok egy hirdetési szöveget, amit aznap használni fogok.
3. Beleillesztem az egyedi partneri linkemet a hirdetésbe.
4. Ezt a kész ajánlói linkes hirdetést kiposztolom 10-20 Facebook csoportba, vagy egyéb közösségi oldalon. (Másolás- beillesztés)
5. Belépek az üzleti webirodámba, megnézem, tegnap óta volt-e regisztrálóm a hirdetések hatására. Ha igen, elküldök neki egy készen kapott szöveget emailben. (Másolás- beillesztés)
6. Ismét belépek a Facebook csoportunkba, és elolvasom az aznapi friss bejegyzéseket (új hírek, akciók, tudnivalók, stb.)
7. HAVONTA EGYSZER bevásárolok a saját webshop felületemről, ami itthonra kell: tusfürdő, borotválkozószerek, kozmetikumok, sampon, folyékony szappan, tisztítószerek, babakozmetikumok, stb. Mindezt kb. 11-12 000 Ft értékben (25 pont)
ENNYI.

Mióta csinálom, egy db terméket nem adtam még el senkinek, nem írtam rá senkire, hogy beszervezzem, nem telefonálgattam, hogy a munkát ajánlgassam, és egyetlen érdeklődővel sem kellett órákat chatelnem, írnom vagy telefonálnom - csak azokkal ismerkedek össze a Facebook csoportunkban, akik MÁR BEREGISZTRÁLTAK hozzám. Vannak már regisztrált munkatársaim ezzel a módszerrel, akik ugyanígy dolgoznak, és épül az ő csapatuk is. Így fél-1 év alatt szépen felépítek egy stabil jövedelmet magamnak.

Azért csak ennyiből áll a feladatom, mert a háttérben egy automatizált tájékoztató rendszer dolgozik, ami minden terhet levesz a vállamról.
És akkor most gondold végig, te ezek közül melyik feladatot nem vagy képes megcsinálni?
Ha úgy érzed, ennyi neked is menne gyerek, család, vagy munkahely mellett, másold be a linket, iratkozz fel, és ismerj meg minden részletet!
https://info.pluszkereset.com/t/f/9x/1E
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tatabánya
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Munkakör: MLM
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 386 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "RÁNTSUK LE A LEPLET A FARMASI-PLUSZKERESET AUTOMATIZÁLT PART" című hirdetést látja. (fent)