Betöltés...

Szépségtanácsadó

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mindenki szeret kedvezményesen vásárolni :) ugye jó lenne neked is állandó 23 % kedvezmény ? Nincs rendeléshez kötve, hogy mennyi legyen a kedvezmény?
Akár egy termékre is jár! És egy terméket is kiszállítanak házhoz!
Abban is más, hogy nem tanácsadókat keresünk, akik termékek eladásával foglalkoznak! Persze, lehet ezt is, de nem ez a célunk!

A Farmasi célja, hogy minden háztartásba eljussanak a termékei úgy, hogy mindenki saját magának, saját használatra vásároljon! Egyébként is mindannyian megvesszük a boltokba azokat a termékeket, amik itt is vannak!

De mitől is lenne nekünk jobb, ha ezeket lecserélnénk? Nem lenne annyi allergiás reakció! Nem elég? Nem károsítanánk sem saját magunkat, sem a környezetünkben élők egészségét! Sőt! Biológiailag lebomló termékskálánk van! Ha pedig káros anyagoktól mentes termékeket vásárolunk magunknak, akkor a használatukkal javítani tudunk az életminőségünkön is! Ergo: ha megszűnnek bizonyos problémák, akkor nem kell a gyógyszertárba járni a tablettákért, kenőcsökért! Minden, mindennel összefügg!

Amennyiben szeretnél Te is törzsvásárló, értékesítő lenni keress meg!
Kedvezményekért, ajándékokért és akciókért keress meg, vagy belépni itt tudsz és utána vedd fel velem a kapcsolatot a további infókért! /A belépés kötelezettség–mentes!/
Regisztrálni itt is tudsz:
https://www.farmasi.hu/regisztracio/?trader_id=30005370
tel.szám megadásánál +36-al kezdj.köszönöm.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kunszentmiklós
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 204 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Szépségtanácsadó" című hirdetést látja. (fent)