Betöltés...

Keress velem pénzt a neten!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Amire most szeretném felhívni a figyelmedet az igazából nem is munka. Nekem például csak időtöltés, szórakozás! Szórakozás, amivel pénzt is kereshetek. Egy olyan közösségi hálózat tagja vagyok, ahol egymást segítve, szinte játszva lehet pénzt keresni. Több módszerrel tudunk pontokat gyűjteni, amiket aztán a minimumot elérve pénzre válthatunk. Lehet tagságot is vásárolni, de egyáltalán nem kötelező. Anélkül is szépen lehet haladni ha egy kis időt rászán az ember.
Az induláshoz meghívó kell, amit szívesen elküldök Neked, ha felveszed velem a kapcsolatot, és megírod az e-mail címed. A meghívás azonban kevés. Ahhoz, hogy az oldalon Te is eredményesen tudj működni, szükséged lesz a szponzorodra (az lennék én), akitől minden információt és segítséget megkapsz majd. Van egy nagyon jól működő facebook csoportunk is, ahová szintén felvételt nyersz majd, ha érdekel a lehetőség. Ott is rengeteg információt, segítő közösséget találsz majd. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Vác
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 229 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Keress velem pénzt a neten!" című hirdetést látja. (fent)