Betöltés...

Otthoni munka

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
OTTHONI MUNKAVÉGZÉS!
Régóta szerettem volna olyan tevékenységet, amit otthon lehet végezni, és amivel pénzt is lehet keresni. A napokban rátaláltam egy hirdetésre, ahol a hirdető a banki átutalási bizonylatát mutatta meg – azaz a munkájáért kifizetést kapott.
Nincs befizetés, nincs induló tőke és nem kell semmit venni. Ez egy német cég, nagyon korrektek, csakis valós személyeknek fizetnek. Belevágtam a munkába szépen haladok.
Ha van kedved, csatlakozz, segítek! Napi 1-2 óra elfoglaltság már elegendő. Csakis kitartó embereket keresek, akik komolyan gondolják ezt a munkát. Csupán videókat, hirdetéseket kell nézni. Ha valóban érdekel, szólj és küldöm a tudnivalókat.
15000 Ft-tól fizet az oldal, ha szépen dolgozol, ez megvan bőven 1 hónap alatt. (az oldalon látod a számlálót, tehát mindig meg tudod nézni,mennyit dolgoztál, mennyi pénzt gyűjtöttél addig).
Tehát nem meggazdagodni lehet ezzel, hanem biztos, kisebb összegű pénzt keresni.

Ezen a címen lehet érdeklődni:
kovacsmarcsi01@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Munkakör: Otthon végezhető / Internetes
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
 
Eddig megtekintették 492 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Otthoni munka" című hirdetést látja. (fent)