Betöltés...

Pótnagyit keresünk.

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves ,,leendő pótnagyink"!
A 9-éves kislányomnak nagyon hiányzik az édesanyám (aki 7 éve meghalt)....a másik nagyi pedig már idős és nagyon messze lakik tőlünk. Párommal szeretnénk egy pedagógiai végzettséggel és minimum 10 év tapasztalattal rendelkező kimondottan gyerekszerető, kedves, segítőkész, empatikus, megbízható, NAGYON türelmes,,Pótnagyit", találni.
Olyan valakit keresünk akinek lenne türelme egy ekkora gyermekhez és szívesen lenne egy értelmes, okos kislánnyal szabadidejében.. míg mi teendőink miatt távol vagyunk.
Röviden:
szeretnék egy ,,pótnagyit, aki ért a gyerekek nyelvén"
Először 1-1 délutánról lenne szó hetente, aztán havonta 2-3 napról ..később esetleg többről. Esetleg házvezető női munkát is tudok biztosítani ha nagyon megkedveljük egymást..és egymásnak segítségre leszünk.
Mi a párommal sokat dolgozunk...hogy egy jobb jövőt biztosítsunk a gyermekünknek...de szeretném ha lenne valaki a nyugalmat adja rajtunk kívül a gyermekemnek és akihez szívesen fordulhat ha bármi gondja van és szívesen van vele. /MERT EGYENLŐRE CSAK MI VAGYUNK NEKI /
A munkakör rugalmas munkavégzést igényel. Esetleges ittalvással később. (külön szoba, fürdő, wc stb biztosítással+ anyagiak)
Ár: megegyezés szerint.
Kezdés: megegyezés szerint
Előny : pedagógiai (óvodai vagy tanári vagy nyelvtanári végzettség)
Az Önéletrajzokat a következő mail címre várom: potnagyi@gmail.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pázmánd
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Humán erőforrás
Munkakör: Gyermekfelügyelet, idősgondozás
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 471 alkalommal

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Pótnagyit keresünk." című hirdetést látja. (fent)