Betöltés...

HOBBY Clamp Lamp 14 cm biztonságos terráriumi lámpa

Ár: 11.961 Ft

A Clamp Lamp a megfelelő választás egy biztonságos és megbízható lámpatartóhoz terráriumába. Az E27 menetes hőálló kerámia foglalat minden hagyományos izzóhoz, fénycsőhöz és UV lámpához alkalmas. A robusztus alumínium árnyékoló belsejében erősen visszaverő réteg található, hogy a legjobb hatást érje el a terrárium megvilágításakor. A mellékelt rögzítőkapocs és annak 360°-ban elforgatható gömbcsuklója segítségével a szorítólámpa célirányosan rögzíthető a terrárium egyik oldalára, hogy optimálisan megvilágítsa a terráriumot.

A rögzítőkapcson lévő rögzítőelemek garantálják a biztonságos illeszkedést. Egy kapcsoló segítségével a Clamp Lamp könnyen be- és kikapcsolható. Alternatív megoldásként egy időzítő, például a HOBBY Terra Timer pro is használható az automatikus vezérléshez.

Ez a lámpa A++-E energiaosztályú fényforrásokhoz használható, és csak 100 Watt teljesítményű A típusú fényforrásokkal üzemeltethető.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kellékek / Dekoráció
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "HOBBY Clamp Lamp 14 cm biztonságos terráriumi lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: