Betöltés...

JOYHILL LED Teljes Spektrumú Akváriumi Lámpák 31W (90-120 cm)

Ár: 19.390 Ft

JOYHILL LED teljes spektrumú akváriumi lámpák, kihúzható konzolokkal, vízi zátony korallnövényekhez és haltartáshoz alkalmas Fogyasztás: 31W Mérete: 90-120 cm (állítható)● Szállítási idő : 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés : 28 munkanap

● Garancia : 12 hónap

Kiváló minőség és energiahatékony - Ennek az akváriumnak a héja alumíniumötvözetből készült, amely könnyű és hihetetlenül tartós, szuper fényes, energiahatékony és hosszú élettartamú LED-ek.Jó halakhoz és növényekhez – Ez az akváriumi lámpa több természetes fényt és kevesebb hőt biztosít, ami elősegíti a halak, korallok és vízi növények egészséges, élénk növekedését.Két világítási mód - színes (fehér, kék, piros, zöld) LED-ek nappali és kék LED-ek éjszakai fényhez. A Hold mód hidegkék árnyalatban fürdeti akváriumát a gyönyörű éjszakai hatás érdekében.Egyszerű telepítés – Csak helyezze az akvárium lámpáját az akvárium tetejére, és állítsa be a tartó hosszát a akváriumhoz, majd csatlakoztassa a tápkábelt, és már kész is. Optimális hőelvezetés, oxidációálló; Alkalmas édes- és tengervízhez is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "JOYHILL LED Teljes Spektrumú Akváriumi Lámpák 31W (90-120 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések