Betöltés...

HOBBY LED fluoreszkáló éjszakai lámpa terráriumba 1W

Ár: 9.614 Ft

A Fluro LED segítségével éjszaka teljesen új megvilágításban láthatja terráriumát. Ez a fluoreszkáló éjszakai lámpa különleges spektrumával a terráriumi lámpák gyöngyszeme. Lágy, csillogó, kékes ultraibolya fényt bocsát ki, amely számos skorpiót (pl. pandinus imperatort), valamint néhány rovart és pókot megvilágít. A fénykibocsátó UV-sugárzás néhány pókhálót is megvilágít, és egyes pókfajtáknál serkenti a szaporodási viselkedést. A legújabb kutatások azt is kimutatták, hogy egyes kaméleonfajok, például a párduckaméleon UV-fény hatására kéken világítanak. Egyes típusok csak a fej környékén vannak megvilágítva, míg mások az egész testen.
A rejtett jelszín megkönnyíti a kommunikációt ugyanazon faj tagjai között. Az energiatakarékos Fluro LED mindössze 1 W-ot fogyaszt, és így az energiaköltségek közel 80%-át takarítja meg a hagyományos spotlámpákhoz képest. Ugyanakkor a Fluro LED szinte semmilyen hőt nem bocsát ki, ezért nincs hatással a gerinctelenek éjszakai hőmérséklet-csökkenésére, ami számos faj számára kulcsfontosságú. Fedezzen fel egy új, ragyogó, lenyűgöző terráriumot!

Tipp: A trópusi terráriumokban való működéshez árnyékoló (azaz HOBBY Clamp Lamp) használatát javasoljuk, hogy ne kerüljön vízcsepp a reflektor belsejébe.

Műszaki adatok:

- Hullámhossz: 397 nm
-Színvisszaadás: 47,7 Ra
-Fényáram: 1592 lm
-kWh/1000 óra: 1
- Energiahatékonysági osztálynak felel meg: A+
- Nem alkalmas helyiségek világítására.
-Speciális reflektor terráriumokhoz az EU 1194/2012 irányelve szerint.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kellékek / Dekoráció
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "HOBBY LED fluoreszkáló éjszakai lámpa terráriumba 1W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: