Betöltés...

Aquael Thermometer Link - elektronikus hőmérő

Ár: 11.269 Ft

Aquael Thermometer Link - Elektronikus hőmérő
A Aquael Thermometer Link egy ultramodern és innovatív akváriumi hőmérő amit az Aquael Aqu@rium telefonos alkalmazáson keresztül vezérelhetsz. Az eszközt édes- és sósvízi akváriumokban, illetve terráriumokban, paludáriumokban is egyaránt használhatod.

Az Aquael Aqu@rium mobilalkalmazás használata lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet-tartomány beállítását (minimális és maximális érték). Ha a hőmérséklet a beállított tartományon kívül esik, az alkalmazás riasztási értesítéseket küld, így azonnal intézkedhetsz.
Az adatok monitorozása is egyszerűen, gyorsan, és pontosan megoldható. A készülék rögzíti és tárolja a hőmérsékleti adatokat a tartályon belüli és külső körülményekre vonatkozóan is. A rendszer segítségével nem csak vezérelheted a hőmérőt, de a begyűjtött adatokat elemezve soha nem látott pontossággal alakíthatod ki akváriumod hőmérsékleti tényezőit.

Telepítése egyszerű, nem igényel különösebb szakértelmet. A gépházat rögzítsd az akvárium külső falához, a szondát pedig merítsd a vízbe. Az áramállástást egy USB kábel segítségével biztosíthatod.

Az Aquael Aqu@rium alkalmazást bármikor letöltheted a Google Play weboldalról. A letöltési oldal eléréséhez kattints IDE

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kellékek / Dekoráció
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "Aquael Thermometer Link - elektronikus hőmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: