Betöltés...

Aquael Leddy Smart Day & Night akvárium világítás - Fekete

Ár: 14.599 Ft

Aquael Leddy Smart Day & Night akvárium világítás
Aquael Leddy Smart Day & Night egy minimalista, LED világítás, kis méretű, édesvízi akváriumokhoz. Nappali és éjszakai funkcióval is rendelkezik, amely két különböző szintű nappali és egy kék éjszakai fényt biztosít. Ezzel egyszerűen imitálhatod a napszakok változását, javítva ezzel az akváriumlakók közérzetén.

A Day & Night funkciónak köszönhetően három fénymód közül választhatsz (nappal/alkonyat/éjszaka) igényeidnek megfelelően.
Ez két különböző szintű nappali és egy kék éjszakai fényt jelent. A Nappal mód az alap beállítás, a legerősebb nappali fényt foglalja magában. A Alkonyat 50%-ra csökkentett nappali fény plusz kék fény. Jól használható éjszakai megvilágítás előtt és haletetéskor. Az Éjszaka egy kék fény, amely lehetővé teszi az akvárium egyedi megfigyelését sötétedés után, beleértve a halakat és az éjszakai életmódot folytató állatokat. A nappali és éjszakai világítás gyönyörűen kiemeli az akvárium elrendezését és a színeket még hangulatosabbá téve az akváriumod.

A Leddy Smart Day&Night 10-50 l űrtartalmú és 35 cm-t meg nem haladó magasságú tartályokhoz készült. Modern LED technológiát használ, lapos (mindössze 1 cm vastag), elegáns lámpabúrába rejtve. A lámpa felszerelése nagyon egyszerű – csak csúsztasd a karokat közvetlenül az akváriumüveg szélére. 6 mm vastag üvegtartályokhoz illeszkedik.

A Leddy Smart Day&Nigh lámpák ideálisak  garnélás akváriumok vagy más kisméretű édesvízi tartályok megvilágításához.
További előnyük a karbantartásmentesség és a hosszú élettartam – a beépített LED-ek csere nélkül akár 15 ezer óráig is működhetnek.

A lámpa fehér és fekete színváltozatban kapható.



Szín
Teljesítmény
Fényerő
Színhőmérséklet
Energia osztály


Fekete/Fehér
4,8 W
520 Lumen
7000 K
E

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "Aquael Leddy Smart Day & Night akvárium világítás - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: