Betöltés...

Aquario Vízpumpa DCP-3500, Vezérlővel, max.3500L/H

Ár: 61.580 Ft

A Jebao / Jecod DCP-3500 egy hatékony keringtető szivattyú, amely modern megoldásokat és technológiákat alkalmaz. Ennek a modellnek a legfontosabb jellemzője a csatlakozó tömítések cseréje, melyek közvetlenül a PVC-szerelvényhez rögzíthetők. A pumpa hatékonyságát elektronikus vezérlő szabályozza.

A DCP-3500 olyan praktikus megoldásokkal van felszerelve, amelyek a működés egyszerűsítését és a kiváló minőségű és tartós működés biztosítását célozzák meg. Az energiatakarékos motor nagyon csendes és nem generál túlzott rezgéseket.

A meghajtás a rotorhoz kerámia tengelyen keresztül kerül átvitelre, ami jelentősen meghosszabbítja az eszköz élettartamát. Ráadásul a DCP-3500 kialakítása nem tartalmaz réz elemeket. A pumpa automatikus védelemmel rendelkezik a "száraz", víz nélküli működés ellen, így kiküszöbölve az ezzel kapcsolatos hibák kockázatát. Továbbá a berendezésnek van egy mechanizmusa, amely megszakítja a pumpa áramellátását, ha a rotor elakad.

A DCP-3500 pumpa vezérlőjével beállíthatja a berendezés hatékonyságát 70 különböző kapacitásban, 30% és 100% teljesítmény között.

A DCT/DCS és DCP pumpasorozatok közötti fő különbségek:

- tömítések használata csatlakozó helyett. A DCP sorozatú pumpákat közvetlenül a PVC-hidraulikához rögzítik, kihagyva a szilikon tömlőt.

- vezérlő 70 fokos szabályozással

- a képesség, hogy a vízen kívül, áramlási szivattyúként működjön (nem merül vízbe)

A JEBAO megváltoztatja a nevét JECOD-ra (Jebao ECological Design).

Műszaki adatok:

- Teljesítmény: 28W

- Hatékonyság: max 3500l/h

- Maximális vízoszlopmagasság: 3,5 m

- Méretek: 16x8x10,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Szettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "Aquario Vízpumpa DCP-3500, Vezérlővel, max.3500L/H" című hirdetést látja. (fent)