Betöltés...

Street Kitchen & SPAR: Fördős Zé - Ünnepek Á-tól Zé-ig original új szakácskönyv 93 recepttel a Karácsonyi Ünnepekre, Szilveszterre, és ünnepek utánra

Ár: 6.490 Ft

- 256 oldalas, keményfedelű, ígényes kötésű szakácskönyv - Méret: 250 x 190 x 24 mm - Nagyméretű, színes fényképekkel illusztrált receptek - 93 inspiráló, kipróbált recept, SPAR alapanyagokból - Modern és egészséges, ízletes ételek receptjei - Mindenki számára elérhető, kedvező áron összeállítható menük - Megúszós kaják, villantós köretek, maradéktalanul felhasznált összetevők - Kitűnő receptek a karácsony ünnepekre, és ünnepek utánra Használatlan új, original szakácskönyv, limitált kiadás, korlátozott példányszámban! Megúszósra vennéd a főzést karácsony előtt? Időben szeretnél előkészülni, amivel csak lehet? Villantanál a család előtt az ünnepi vacsorán? Mentenéd a maradékot ezerrel? Ha a válasz minden kérdésre IGEN, akkor ezt a könyvet ne is tedd le a kezedből az ünnepi időszakban, mert minden alkalomra találsz benne izgalmas recepteket. De még a nagy januári diéta esetére sem hagylak cserben, a könyv végén ebben a témában is ajánlok ötleteket. - Állapot: original új, használatlan - Kiadó: Street Kitchen - Kiadás éve: 2022 - Oldalak száma: 256 - Súly: 1000 g - ISBN: 2399958812048 - EAN kód: 9786158161121 - Kötés: kemény kötés Kiskarácsony, Nagy szakácskönyv! Közelednek az ünnepek, de még nem jutott idő átgondolni milyen menü kerüljön az asztalra? Fördős Zé új, Ünnepek Á-tól Zé-ig szakácskönyve segít a téli ráhangolódásban, majd a megúszós receptekkel gyorsan, egyszerűen készíthetsz felejthetetlen ételeket családodnak. A Karácsonyi menü mellett a szilveszteri baráti összejövetelre és az újévi fogadalmaidhoz is találsz megfelelőt Fördős Zé 93 kipróbált családi receptjei között. A szakácskönyv a Street Kitchen Kiadó és a Spar Magyarország közösen készített kiadványa, a receptek összetevőinél elsősorban Spar termékeket találhatunk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Street Kitchen & SPAR: Fördős Zé - Ünnepek Á-tól Zé-ig original új szakácskönyv 93 recepttel a Karácsonyi Ünnepekre, Szilveszterre, és ünnepek utánra" című hirdetést látja. (fent)