Betöltés...

Kaparós térkép kiegészítőkkel

Ár: 3.290 Ft


KAPARÓS TÉRKÉP - egy dekoratív térkép, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy megjelöljék a meglátogatott országokat a felső réteg megkarcolásával. A kaparós felület alatt színes zászlók és az egyes országok földrajzi részletei láthatók. Ez nem csak egy praktikus eszköz az utazások nyomon követéséhez, hanem egy gyönyörű belső dekoráció is.



3 MEGJELENÍTÉSI MÓD  – lehet egy térképet közvetlenül a falra rögzíteni (szalaggal együtt) poszter formájában. Felszerelhető parafa táblára is – így könnyedén rögzíthet fényképeket, rövid utazási jegyzeteket stb. vagy keretbe – keresse meg a megfelelő méretű keretet és helyezze bele a térképet, távolítsa el a védőüveget és jelenítse meg a térképet a nappaliban! Az üveg eltávolítása után problémamentesen tudja majd használni.    



TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK INGYENESEN - a kiegészítő készlet teljesen INGYENES! 2 kütyü a térkép kaparáshoz, egy kaparólap és egy kocka, valamint egy ecset, amivel megszabadulhat a kaparási maradványoktól. 40 matrica, ebből 36 nyaralást, vitorlázást, hegymászást, úszást, léggömbrepülést, családdal, barátokkal és még sok mással szimbolizáló matricát tartalmaz, 4 matrica lehetővé teszi, hogy saját grafikát készítsen – mindezt úgy, hogy a térképen mindent megjegyezhessen. Mini nagyítóval ellátott vonalzó, amely lehetővé teszi a helyek pontos megjelölését és 15 gombostűt fényképek, képeslapok vagy rövid utazási jegyzetek felakasztására. Minden tartozék a mellékelt táskában tárolható húzózsinórral, ami lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen tartson az eltévedés veszélye nélkül. 



ÖTLET AJÁNDÉKRA - a kaparós világtérkép tökéletes eszköz minden utazó számára.  Ez egy nagyszerű ötlet utazásának megörökítéséhez, de a következő utazások megtervezéséhez is. A térkép és a kiegészítők elegáns tubusba vannak csomagolva, így remek ajándékötlet lesz szeretteinek vagy családjának.


TULAJDONSÁGOK:



papír, egyéb: PP
kaparós sorsjegy színe: arany fekete
térkép színe: többszínű
méretei: 82 x 59 cm
cső méretei: 62 x 5,5 x 5,5 cm
súlya: 0,139 kg
súlya csomagban: 0,288 kg


CSOMAG TARTALMA:



térkép
cső
+ INGYENES (kaparó kocka; tűk; vonalzó mini nagyítóval; személyre szabott matricák; kaparó, tisztítókefe; szerelőszalag; táska tartozékok tárolására)




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Kaparós térkép kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: