Betöltés...

Piros konyhai játékok gyerekeknek

Ár: 12.199 Ft

A piros konyhai játékok gyerekeknek tökéletes ajándék, amely izgalmas és tanulságos időtöltést kínál. Képzeld el, hogy a gyermeked boldogan játszik a saját konyhai eszközeivel, miközben te nyugodtan főzöl. Ez a szett nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek képzelőerejét és kézügyességét is.

A 15 darabos készlet minden olyan eszközt tartalmaz, amire egy kis séfnek szüksége lehet. A játékok kiváló minőségű, biztonságos anyagokból készültek, így biztos lehetsz benne, hogy gyermeked a legjobbat kapja. A szett részei tartósak és ellenállnak a mindennapi használatnak, így hosszú időn keresztül élvezhetőek.

A piros konyhai játékok gyerekeknek segítenek abban, hogy a kicsik megtanulják a főzés alapjait, miközben fantasztikus időt töltenek a konyhában. A realisztikus eszközök és kiegészítők lehetővé teszik, hogy a gyerekek úgy érezzék, valódi konyhában dolgoznak. Ez a szett különösen jó választás, ha gyermeked érdeklődik a főzés iránt, és szeretne segíteni neked a konyhában.

A játék közben a gyerekek fejlesztik a finommotoros készségeiket, a kreativitásukat és a problémamegoldó képességeiket. A különféle eszközök és kiegészítők használata közben megtanulják, hogyan kell koordinálni a mozdulataikat, és hogyan kell együttműködni másokkal. Ez a szett nemcsak szórakoztató, hanem oktató jellegű is.

A piros konyhai játékok gyerekeknek könnyen tisztíthatók, így a szülők számára is praktikus választás. A játékok egyszerűen karbantarthatók, és ellenállnak a foltoknak, így hosszú időn át megőrzik eredeti állapotukat. A szett bármilyen alkalomra ideális ajándék, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy egy különleges eseményről.

Miért pont ez a termék?


Szórakoztató és oktató egyben
Biztonságos, kiváló minőségű anyagok
Komplett szett minden szükséges eszközzel
Realisztikus élményt nyújt
Könnyen tisztítható és karbantartható


Felhasználási tippek:


Főzőcskézés a kis barátokkal
Játékos főzési versenyek szervezése
Mini konyha berendezése a gyerekszobában
Képzeletbeli étterem nyitása
Kreatív szerepjátékok


Felhasználási alkalmak:


Születésnapok
Ünnepi összejövetelek
Családi hétvégék
Játszótéri piknikek
Kreatív játszóházak


Csomag tartalma:


1 db vízforraló
1 db edény
1-1 db só- és borsszóró
1 db kukta
1 db serpenyő
1 db bárdkés
1 db tojás
1 db sütőlap
6 db konyhai eszköz (pizzavágó, merőkanál stb.)


Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegyél egy csomagot a piros konyhai játékokból, és tedd emlékezetessé a közös főzéseket gyermekeddel! A szett garantáltan örömteli és tanulságos időtöltést kínál minden kis séf számára!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Piros konyhai játékok gyerekeknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: