Betöltés...

OBLIque STEPPER Kábelekkel - multifunkcionális lépőpad otthoni edzéshez

Ár: 24.990 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Az otthoni gyakorlatok nem csak kényelmet, hanem idő- és pénzmegtakarítást is jelentenek. Az otthoni edzés hatékony és gyorsan segíthet elérni álmai alakját és súlyát. Az aktív edzés egy stepper-en nemcsak a lábak és a fenék izmait erősíti, hanem javítja a test általános állapotát is . Ezenkívül a készletben szerepelnek a fogantyúkkal ellátott kötelek, amelyek lehetővé teszik az egyidejű kézgyakorlatokat.

LCD KIJELZŐ - fejlődésünk nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű, edzés közben a stepper kijelzi a számlálón az információkat, mint például: az elvégzett ismétlések száma, az edzés ideje, az elégetett kalória és az átlagos percenkénti ismétlések száma, ami lehetővé teszi a megfelelő tempó fenntartását.

MUNKATERÜLET BEÁLLÍTÁSA - a fejlődési szinttől függően a készülék működési tartománya az egyéni elvárásokhoz igazítható. Gyakorlóeszköz rendelkezik terhelésbeállítással , ami befolyásolja az edzés nehézségét és előrehaladását. A kezdők tehát olyan beállítást használhatnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy kisebb erőfeszítést tegyenek, a haladóbb felhasználók pedig növelhetik a tartományt, ami intenzívebbé teszi a gyakorlatokat.

CSÚSZÁSGÁTLÓ PLATFORM ÉS LÁBAK - a csúszásgátló felület garantálja a biztonságot edzés közben, a speciális kiemelkedéseknek köszönhetően a lábak nem csúsznak el még intenzív edzés közben sem. A stepper speciális gumilábakkal is rendelkezik, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól, a lábak pedig stabilizálják azt, és megakadályozzák az önkéntelen elmozdulást edzés közben.
MŰSZAKI ADATOK:


Forgatható: igen
Csúszásgátló lábak: igen
Max: 120 kg
Zsinór hossza: 95cm
Méretek: 40 x 37 x 18 cm
Súly: 6,8 kg
Súly csomagolással együtt: 7,45 kg
 


A stepperrel végzett aktív edzés nemcsak a láb- és farizmokat erősíti, hanem javítja a test általános állapotát is. A kábelekkel ellátott ferde stepper olyan eszköz, amellyel könnyedén változatossá teheti a napi edzéseket, vagy egészséges sportkalandba kezdhet. Mind az edzőteremben, mind otthon jól működik. Nem foglal sok helyet, mégis lehetővé teszi az intenzív gyakorlatok elvégzését. Az áttekinthető LCD kijelzőn akár 4 funkcióval is nyomon követheti az edzést. Nemcsak az elvégzett ismétléseket, az edzésidőt és az elégetett kalóriákat számolja, hanem a percenkénti átlagos ismétléseket is mutatja, ami lehetővé teszi az edző számára a megfelelő tempó fenntartását. Ezenkívül a fogantyúkkal ellátott, csatlakoztatott kötelek lehetővé teszik, hogy egyidejűleg kézgyakorlatokat is végezzen.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "OBLIque STEPPER Kábelekkel - multifunkcionális lépőpad otthoni edzéshez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: