Betöltés...

12 rekeszes óratartó doboz

Ár: 5.690 Ft

UNIVERZÁLIS - nemcsak órák, hanem karkötők és egyéb ékszerek tárolására is kiváló, ezért tökéletes ajándék nőnek és férfinak egyaránt. Praktikus és tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és minden bizonnyal nagyszerű lesz mindenkinek.


BIZTOS ZÁR - egy fém retesz megakadályozza a szervező véletlen kinyílását, és tartalma nem esik ki hordozás közben. Ékszerei biztonságban lesznek benne.


ESZTÉTIKUS - a részletekre odafigyelve készült tok, gyönyörűen néz ki, és tartalmát csodálatosan megjeleníti. A termék fekete ökobőrből készült, fehér varrással és világos, tökéletesen kontrasztos belsővel. A tok fedele átlátszó, így az óra doboza nemcsak tároláshoz és rendeléshez, hanem a tartalom elegáns megjelenítéséhez is használható.


BIZTONSÁGOS BELSŐ - a szervező belseje puha anyaggal van bélelve, a párnáknak köszönhetően a tárolt kiegészítők védettek a karcolások ellen, mindegyik eltávolítható, ennek köszönhetően más ékszereket is tárolhatunk ott, például karkötőket, medálokat, gyűrűt vagy fülbevalót. A rekeszeket magasabb falak választják el egymástól, ami megvédi a tárolt tartozékokat a nem kívánt érintkezéstől, ami károsodást okozhat.


LEÍRÁS:



    fekete szín
    anyaga: öko-bőr + velúr
    rekeszek száma: 12
    a zárt szervező méretei (szélesség / hossz / magasság): 33,3 / 20,5 / 9cm
    1 rekesz mérete (hosszúság / szélesség): 9,3 / 5 cm
    súlya: 1,13 kg
    súlya a csomagban: 1,29 kg




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "12 rekeszes óratartó doboz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: