Betöltés...

Ruhhy illóolaj 10 db-os készlet 15 ml

Ár: 3.890 Ft


10 KÜLÖNBÖZŐ ILLAT- az egész készlet 10 különböző illatot tartalmaz, mint például: eukaliptusz, narancs, menta, levendula, fenyő, citrom, tavirózsa, grapefruit, citromfű, bergamott. Az összes olaj 15 ml-es palackokba van zárva.
AROMATERÁPIA - tapasztalja meg varázslatos aromáinkat egyenesen a természetből, és élvezze az illóolajok/illatolajok jótékony tulajdonságait! Teremtse meg a relaxáció, a megnyugvás és a harmónia légkörét környezetében.
SZÉLES ALKALMAZÁS - az illóolajokat széles körben használják: légfrissítőkben; légpárásítókban; porszívószűrőkben; potpourriban; kandallókban; diffúzorokban; masszázs során az alapolajhoz adva; fürdőadalék; haj vagy bőr olajozásához adalék; otthoni bőrradírokhoz adva; kozmetikai adalék; autó légfrissítőhöz; szaunába; szekrénybe és fiókokba.
VÍZBEN OLDÓDNAK - mivel az olajok vízben oldódnak , biztonságosak még az ultrahangos párásítókhoz is. Csak adjon hozzá néhány cseppet és kapcsolja be a párásítót.
MŰSZAKI ADATOK



olajok száma: 10
űrtartalom: 15 ml
illatok száma: 10
palack magassága: 7 cm
csomagolási méretek: 20.5 x 17 x 3.5 cm
súly: 690 g
súly a csomagolásban: 766 g
TARTALOM:



10 db illóolaj



Az illóolajok növényekből nyert természetes aromaanyagok, amelyek az adott növényre jellemző illatanyagokat tartalmaznak. Az illóolajokat széles körben használják az aromaterápiában, a kozmetikumokban, a parfümgyártásban, a természetes gyógyításban és sok más területen.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Ruhhy illóolaj 10 db-os készlet 15 ml " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: