Betöltés...

Világtérkép -kaparós

Ár: 3.390 Ft




VILÁGTÉRKÉP-ZÁSZLÓKKAL ELLÁTVA


KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TELJESÍTMÉNY-a termék klasszikus, a feketét arannyal kombinálták. Minden országot és kontinenset alumínium kaparófóliával borítottak. A fólia egységes színű, de a karcolás után az egyes országok különböző színei és pontos kontúrjai láthatók. A papír kiváló minőségű , ennek köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy megsérül, és karcoláskor rosszul néz ki.
 



3 KIÁLLÍTÁSI MÓD- a térkép közvetlenül a falra szerelhető (szalag mellékelve) plakát formájában. Parafa táblára is felszerelhető - így könnyen rögzítheti a fényképeket, rövid utazási jegyzeteket stb. Vagy a keretbe - keresse meg a keret megfelelő méretét, és helyezze be a térképet, vegye le a védőüveget, és jelenítse meg a térképet a nappaliban! Az üveg eltávolítása után gond nélkül használhatja.



AJÁNDÉKÖTLET - .egy kaparós világtérkép  tökéletes eszköz minden utazó számára. Egy nagyszerű ötlet, mind az utazás rögzítésére, mind a jövőbeli utazások tervezésére. A tartozékokkal ellátott térkép elegáns csőbe van csomagolva, így kiválóan alkalmas ajándékként egy szeretett személy vagy család számára



TÁMOGATJA A GYERMEKEK TANULÁSÁT-ez egy érdekes, kellemes és hatékony módja annak, hogy megtanulja a földrajzot egy gyermek, nemcsak az országok eloszlásával, hanem tucatnyi nagyobb várossal ismerkedik meg, emellett a térkép alján lévő zászlókat is.









TULAJDONSÁGOK


térkép méretei (szélesség / magasság): 82 / 59cm
cső méretei (hossz / szélesség / magasság): 62 / 5,5 / 5,5 cm
súlya: 0,3 kg


A KÉSZLET TARTALMA

térkép
cső
kaparó kocka
vonalzó mini
nagyítóval a matrica személyre szabása
 tisztító kefe
felakasztó szalag
 tasak tartozékok tárolására




Az térképen vannak országok, ahol a zászlók csak a karcolás után jelennek meg. Mindegyikük meglátogatása után megkarcolhatja a kijelölt helyet, amelynek köszönhetően a térkép megjeleníti a megtett utazásokat.






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Világtérkép -kaparós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: