Betöltés...

Ruhhy DIY falióra

Ár: 3.590 Ft


SZABAD FELSZERELHETŐSÉG - csináld magad falióra tükörhatással. Az összeszerelés önmaga belátása szerint az átmérő tekintetében állítható.
ÁLLÍTHATÓ MÉRET - az óra több méretben is felszerelhető. Átmérője 60 és 130 cm között mozog. Az összeszerelés egyszerűsítése érdekében egy speciális mérőpoharat adunk hozzá.
EFFEKT 3D - a számlap ezüst színű habszámokból készült. A modern stílus tökéletesen illeszkedik bármilyen típusú belső térhez, beleértve a csillogást is.
CSENDES - az óra szerkezetét ketyegő hatás nélkül terveztük. Sima mozgással rendelkezik. Egy 2 mutatóból álló készlet, az egyik a perchez, a másik az órához.



MŰSZAKI ADATOK



ezüst szín
anyag: hab + műanyag + fém
a kezek hossza: 39 + 32 cm
ujjvastagság: 1 cm
ujj magasság: 7-8 cm
átmérő: 60-130 cm
tápegység: 1 x AA elem (nem tartozék)
készlet súlya: 265 g
súly csomagolással együtt: 365 g


A TARTALOM:



habszivacs számok és felirat
tükörbetétek
óralap mutatóval
mérőszalag a kör kijelöléséhez (100 cm átmérőjű, de nagyobb átmérőjű órát is felszerelhet saját maga - csak ragasszon egy papírdarabot a mellékelt sablonra, vagy használjon a kiválasztott hosszúságú zsinórt, és jelölje ki a nagyobb kört).
kampók a rögzítéséhez


A saját felszerelésű óra gyönyörű és nagyon látványos, magasfényű tükörhatású. Az óra 60 (a mutatók közel vannak a számokhoz) és 130 cm közötti átmérővel mutat a legjobban. Az egyes számok a mellékelt öntapadós szalaggal rögzíthetők. Az óra bármilyen falszínhez illik. A számokat tetszés szerint rendezheti el - klasszikusan körben vagy elforgatva/mozgatva őket, hogy szabálytalan kompozíciót hozzon létre - minden Öntől függ!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Ruhhy DIY falióra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: