Betöltés...

Illatos teamécses 6db

A mécsesek különleges illatai egyébként is hónapokig érezhetőek, így amíg nem használod el, addig is tedd be a szekrénybe, a fürdőszobába, vagy a bejárati ajtó mellé a polcra! Gyújtsd meg egy szép pohárban és máris ünnepi hangulatot teremthetsz vele, méghozzá egy pillanat alatt! Használatakor a meghitt fény mellett kellemes, ünnepi illatok járják át a szobát, így azonnal pl. karácsonyi, vagy romantikus, ünnepi hangulatot teremthetsz a lakásban. A mécsesek különleges illatai egyébként is hónapokig érezhetőek, így amíg nem használod el, addig is tedd be a szekrénybe, a fürdőszobába, vagy a bejárati ajtó mellé a polcra! Azonnal fogod érezni a kellemes illatot, ahogy beteszed a lábad! A mécsesek szép, díszes csomagolása alkalmas arra, hogy nyugodtan akár ajándékba is adható. FIGYELEM! Égő mécsest soha ne hagyj magára, őrizetlenül! - 1 csomag 6db színezett és illatosított teamécsest tartalmaz! - egy csomagban azonos illatú és színű mécsesek találhatóak. - cseppmentes égés - anyaga paraffin - 3-4 óra égési idő

Tovább
Adatlap
Ár: 190 Ft
 
Feladás dátuma: 2021.07.23
Eddig megtekintették 21 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Illatos teamécses 6db
Lehetőségek
Megosztók

Ajándéktárgyak rovaton belül a(z) "Illatos teamécses 6db" című hirdetést látja. (fent)Ajándéktárgy börze, ötletek

Az ajándéktárgy online apróhirdetési rovatban eladó ajándéktárgy hirdetések között böngészhet - ajándék ötlet céljából is érdemes szétnézni.

TIPP: Vadász rovatunkban lehetnek még olcsó vadász ajándéktárgyak, Ingyen elvihető, vagy állat rovatunkban kiscicák és kiskutyák várják gazdijukat.