Kénlap
A csomagban található kénlapok egy szeletje 1 HL-es hordó kénezésére elegendő.
Borászati kezelőanyag adatok
Borászati kénlap: 12 db (12 HL)
Kezelőanyag...
Citromsav 10 dkg.
Alkalmas a gyümölcsboroknak erjesztés előtti cukor és savtartalom beállítására. Használati leírását lásd 2. fényképen.
Borászati kezelőanyag...
Uvaferm Alpha
Az almasavbontó baktérium nem génmanipulált!!! Az almasavbontásra szánt szőlőt erjedés előtt 3 g/g H2So3-nál több kénsavval ne kezeljük.
...
Élesztő Tápanyag Uvavital 20 g.
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Borászati kezelőanyag...
Nátrium-benzonát
Általánosan alkalmazott tartósítószer, elsősorban savanyúságok tartósításához. Szalicil helyett használható. Leírást lásd 2. fényképen.
Borászati...
Timsó
A timsó sejtszilárdító hatású, ezért lágy hatású gyümölcsök valamint zöldségek tartósítására használható. Használati leírását lásd 2. fénykép.
...
Flor Stop AntiflorVasche
Megakadályozza a demizsonba, tartályban, hordóban, lévő borok bakteriális fertőzését, a bor felszínén úszva fertőtlenítő hatást fejt ki a bor feletti...
Sterisolfit 45 % - Folyékony kén 200 ml
Megelőző szerepet tölt be az oxidációs reakciók ellen, mind mustokban mind borokban, főként az alkoholos erjedés előtt használandó. Meggátolja...
Sterisolfit 45 % - Folyékony kén 500 ml
Megelőző szerepet tölt be az oxidációs reakciók ellen, mind mustokban mind borokban, főként az alkoholos erjedés előtt használandó. Meggátolja...
PH mérő indikátor
A cefre savtartalmának beállítás rendkívül fontos, mivel alacsony pH-értéken a káros baktériumok, penészek, vadélesztők szaporodása gátolt. A cefre optimális...
PH mérő indikátor
A cefre savtartalmának beállítás rendkívül fontos, mivel alacsony pH-értéken a káros baktériumok, penészek, vadélesztők szaporodása gátolt. A cefre optimális...
Flor Stop AntiflorVasche
Megakadályozza a demizsonba, tartályban, hordóban, lévő borok bakteriális fertőzését, a bor felszínén úszva fertőtlenítő hatást fejt ki a bor feletti...