A termék biztonsági adatlapját IDE KATTINTVA éred el. Kupzit 0,01ParamétereiCikkszám: kupz2001Kiszerelés: 10 gGyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság: 3 évSzármazási hely:...
Uvaferm Opti-Red
Színanyag Megőrző Vörös Borokhoz Uvaferm Opti-Red 30g. Alkalmas vörösborokhoz és kék szőlőből készített cefrékhez adagolva szín megtartáshoz. ...
Pektinbontó Enzim Lallzyme Hc 10g.
Alkalmas gyümölcsből készített cefrék feldolgozásához LALLZYME HC. Nagy koncentrációjú, nagy tisztaságú pektinbontó...
Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g.
Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív...
Borélesztő Uvaferm Danstil A.
A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű,...
Aktívszén
Borok, gyümölcslevek, párlatokhoz adagolható borászati kezelőanyag, mely segíti semlegesíteni a nem kívánt rossz szagot ízt és színt.
Borászati...
Deriton
Egy hatékony derítő kezelőanyag. Alkalmazható bor illetve must derítésére. Egy evőkanál 75-120 g deritont 1 liter vízben 24 óráig állni hagyjuk, melyet többször...
Uvaferm CM
Intenzív illatú, fajtajelleges pálinkák kezelésére. Csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz - vörös és fehérborerjesztésére Felhasználás leírást lásd a 2....
Reduless W
Kén-Hidrogénes és bökzeres borok szag és ízhibájának kezelésére. Hatékonyan csökkenti a bor - hidrogén merkaptános, diszulfidos íz és szaghibáit és javítja a bor...
Aromafelszabadító
Illatos és buké szőlőfajták újborainak, valamint alma, körte, szőlő pálinkák cefréinek kezelésére. Fajta jellegfokozás: a cefrében és újborokban a...
Deriton
Egy hatékony derítő kezelőanyag. Alkalmazható bor illetve must derítésére. Egy evőkanál 75-120 g deritont 1 liter vízben 24 óráig állni hagyjuk, melyet többször...
Digitális pH mérő műszer
Nagyon hatékony és pontos pH értéket ellenőrző műszer. A pH mérés bármilyen körülményben elvégezhető. Ellenőrizheti, hogy az anyag...
Optimum White
Pálinkacefréhez, fehér és Rozé musthoz, borhoz kezelőanyag. A bor, cefre, must hosszú ideig megőrzi frissességét, illatát.
Borászati kezelőanyag...