Uvaferm Alpha
Az almasavbontó baktérium nem génmanipulált!!! Az almasavbontásra szánt szőlőt erjedés előtt 3 g/g H2So3-nál több kénsavval ne kezeljük.
...
A termék biztonsági adatlapját IDE KATTINTVA éred el. Szénsavas mész /Kalciumkarbonát/ 0,25ParamétereiCikkszám: szen2001Kiszerelés: Gyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság:...
A termék biztonsági adatlapját IDE KATTINTVA éred el. Kénessav /Törzsoldat/ 5/1ParamétereiCikkszám: kene3001Kiszerelés: Gyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság: 2 évSzármazási hely:...
Optimum White
Pálinkacefréhez, fehér és Rozé musthoz, borhoz kezelőanyag. A bor, cefre, must hosszú ideig megőrzi frissességét, illatát.
Borászati kezelőanyag...
Kénlap
A csomagban található kénlapok egy szeletje 1 HL-es hordó kénezésére elegendő.
Borászati kezelőanyag adatok
Borászati kénlap: 12 db (12 HL)
Kezelőanyag...
Pektinbontó Enzim Lallzyme Hc 10g.
Alkalmas gyümölcsből készített cefrék feldolgozásához LALLZYME HC. Nagy koncentrációjú, nagy tisztaságú pektinbontó...
Élesztő Tápanyag Uvavital 20 g.
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Borászati kezelőanyag...
Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g.
Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív...
Borélesztő Uvaferm Danstil A.
A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű,...
Aktívszén
Borok, gyümölcslevek, párlatokhoz adagolható borászati kezelőanyag, mely segíti semlegesíteni a nem kívánt rossz szagot ízt és színt.
Borászati...
Reduless W
Kén-Hidrogénes és bökzeres borok szag és ízhibájának kezelésére. Hatékonyan csökkenti a bor - hidrogén merkaptános, diszulfidos íz és szaghibáit és javítja a bor...
Aromafelszabadító
Illatos és buké szőlőfajták újborainak, valamint alma, körte, szőlő pálinkák cefréinek kezelésére. Fajta jellegfokozás: a cefrében és újborokban a...