Vizes kotyogó
Musttól a borig. Az erjedés és egyéb borászati eljárás során gázok keletkeznek, melyek távozását a kotyogó biztosítja úgy, hogy levegővel a gázt kibocsájtó...
Gazdaságos teljes értékű, zabmentes müzli alaptakarmány magas rost - és olajtartalommal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal sportlovaknak, képzés alatt álló lovaknak és...
Furatos gumidugó
Kiváló minőségű élelmiszeripari dugó demizsonhoz és hordóhoz( cefrehordó, fahordó). A dugó test furatos, a kotyogót stabilan és légrés nélkül tudja belehelyezni....
Hőmérős must és cefrefokoló
Amennyiben nem 20 C0, akkor a hőmérő segíti bemérni a hőfokot és táblázat alapján tudja megállapítani a mért must és cefre fokot. A...
Cefre és mustfokoló
Mustfokoló és Cefrefokoló hőmérő nélküli!!! A pontos mérés érdekében a mérni kívánt terméket 20 C0 kell beállítani, mert a fajsúlyozás így lett...
Citromsav 10 dkg.
Alkalmas a gyümölcsboroknak erjesztés előtti cukor és savtartalom beállítására. Használati leírását lásd 2. fényképen.
Borászati kezelőanyag...
Borélesztő Uvaferm Danstil A.
A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű,...
Borélesztő Saccharomices Cerevisiae 20g.
Alkalmas fehér -vörös porok erjesztéséhez. A SACCHAROMYCES CEREVISIAE italipari alkoholos erjesztésre használatos aktív...