0 Nagykoncentrációjú enzimkészítmény a párlatok fajtaaromájának további fokozására.Fehér- és rozéborok, illatos gyümölcsök cefréinek aroma-felszabadítására.
Aromafelszabadító
Illatos és buké szőlőfajták újborainak, valamint alma, körte, szőlő pálinkák cefréinek kezelésére. Fajta jellegfokozás: a cefrében és újborokban a...
0 Illatos, aromatikus, elegáns fajtajellegű fehérborokhoz, intenzív fajta- és gyümölcsillatú párlatokhoz. Primer aroma felszabadítás. Szoktatás után kb. 6-7°C-tól már erjeszteni...
0 Distilla Fruit X gyümölcscefre élesztő. Az egyik legagresszívebb élesztő törzs.Killer élesztő! A maximumot hozza ki a gyümölcsből.A friss cefrében azonnal megkezdi a szaporodást...
0 LIGHT 35L-esTERMÉKLEÍRÁS: A LIGHT pálinkafőző berendezés lehetőséget nyújt a maximálisan aromás, erős (70% -80%) alcohol tartalmú, későbbiekben javított nyers párlatok...