Betöltés...

Motivációs pálinkás üveg 1 liter

Ár: 10.990 Ft

A “Motivációs Pálinkás Üveg” a tökéletes választás azok számára, akik szeretik az igazán különleges és egyedi ajándékokat, vagy szeretnének lendületet adni az otthoni vagy akár a bulis hangulatnak. Ez a fantasztikus üveg 600 gramm súlyával és kiváló minőségével a masszív benyomást keltő darabok közé tartozik. A csatos tetőnek köszönhetően könnyedén nyitható és zárható, így nem kell aggódnod a kiborulás miatt.

Az üveg nem csak praktikus, de nagyon szórakoztató is. A motiváló felirat biztosan mosolyt csal az emberek arcára, és segít fenn tartani a buli hangulatát. Ha szeretnéd, egyedi felirattal is kérheted az üveget, amivel személyre szabott ajándékká varázsolhatod.

Az üveg egyszerűen használható: csak töltsd meg kedvenc rövid italoddal, és már indulhat is a buli. 

Ha azonban szállítás során megsérült, ne aggódj, azonnal cseréljük saját költségünkre, és 2 munkanapon belül megkapod  GLS szállítással.

Az üveg nem csak otthoni felhasználásra alkalmas, hanem tökéletes ajándék is lehet barátoknak vagy családtagoknak. Garantáltan megmosolyogtatja az embereket, és kellemes élményt biztosít a vendégek számára. Ráadásul, ha valami nem megfelelő, a termékre pénzvisszafizetési garancia vonatkozik, így semmi sem állhat az utadba, hogy kipróbáld és élvezd ezt az egyedi és fantasztikus pálinkás üveget!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Motivációs pálinkás üveg 1 liter" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: