Betöltés...

Elektromos rozsdamentes acél reszelő gyümölcsökhöz/zöldségekhez Bocika Ukraine, 180 W, 300kg/h

Ár: 116.429 Ft

Bocika Inox gyümölcs/zöldség reszelő közepes keménységű gyümölcsök, zöldségek és gyökerek, például burgonya, répa, sárgarépa stb. aprítására. Ennek az elektromos reszelőnek a felépítése magában foglalja a rozsdamentes acél ételtálat, amely a reszelőtárcsát két sor aktív foggal szereli fel. Két másik fogsor a lemez másik oldala felé néz, hogy tartalékként szolgáljon. Így a tárcsa mindkét oldalon elfordítható és használható; 180 W-os motor, amely közvetlenül a tárcsára és a fém lábtartókra továbbít.


A maximális töltési kapacitás 5 liter. Az őrlés után a pépet a kád alján lévő téglalap alakú lyukon keresztül ürítik ki. Észre fogod venni, hogy a gyümölcsreszelő néhány fokos ferde helyzetben lesz. Ez annak köszönhető, hogy a két elülső láb rövidebb hossza kis lejtőt hoz létre, és megkönnyíti a morzsás cellulóz evakuálását.


A készlet tartalmaz egy tartalék tárcsát is, amelynek egyik oldalán négy sor fog van, és egy fém kupakot. Ezt a gyümölcs- és gyökérreszelőt állati takarmány és élelmiszer, tartósítás, gyümölcslevek és dzsemek készítése stb. Használatára is használhatja.


Példa a növényekre: alma, körte, burgonya, sütőtök (darab), cékla, sárgarépa, cukkini stb.


Figyelem! A nagy mennyiségű zöldségek és gyökerek hatékony morzsolódása érdekében méretüktől függően 2-4 darabra kell vágni, hogy ne feszítsék meg túlzottan a motort és a reszelőtárcsát.
Márka
Vinnitsa


Termék típusa
Reszelő


A munka típusa
Hobbik, félprofi


Hatalom
180 W


Forgási sebesség
1500 fordulat


Súly
18 kg


Anyag
Rozsdamentes acél, Metál

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Elektromos rozsdamentes acél reszelő gyümölcsökhöz/zöldségekhez Bocika Ukraine, 180 W, 300kg/h" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: