Betöltés...

Eladó új Baromfi forrázó kopasztó berendezés

Ár: 500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó új Baromfi forrázó kopasztó berendezés számlával garanciával és ingyenes házhozszállítással.

A forrázóval ellátott baromfi kopasztó készülék egy forradalmi termék, amely 2 különböző eszközt egyesít egy rendkívül hatékony berendezés formájában. A berendezés révén gyorsan és egyszerűen elvégezheti a kopasztási folyamatot minimális személyi beavatkozással.
Termékünk kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, hogy Ön, mint vásárló hosszú ideig élvezhesse a berendezés előnyeit.
A forrázás célja a bőr felületének felmelegítése, aminek következtében a bőr tollhagymát tartó szerkezete meggyengül, így a tollak mechanikusan könnyen eltávolíthatóvá válnak.
Egyes fagyasztott termékeknél, például csirkehúsnál, intenzívebb forrázás ajánlott: 58-60°C hőmérsékleten 120-140 másodperc; míg hűtött termékeknél elegendő a 52-54°C hőmérsékleten történő 90 másodperces forrázás.
Miután befejezte a madár forrázását, áttérünk a következő lépésre, és a már leforrázott madarat a kopasztó edénybe helyezzük. A kopasztó modul rendkívül hatékony, képes eltávolítani a tollak 99%-át, igy a perzselés művelete feleslegessé válik, ezáltal időt takaríthat meg.
A berendezés könnyen mozgatható a forgó kerekeknek köszönhetően.
Automata vízellátó és ürítő rendszerrel rendelkezik, amely jelentősen csökkenti a fizikai erőfeszítést, és a kopasztási művelet sokkal egyszerűbb.
Csak csatlakoztatni kell a vízvezeték hálózatra, a többit a berendezés elvégzi úgy, hogy különböző irányú vízsugarat szór az edény belsejében és leöblíti a kitépett tollakat.
A termék műszaki adatairól: teljesítménye: a forrázó modul 1500 W, a koptató modul 1800 W; feszültsége 220 V (240V/50Hz; 110V/60Hz), valamint a beszerelt kopasztó ujjak száma 136 db.

!! A weboldalon bemutatott termékek képei prezentációs célokat szolgálnak és eltérhetnek a leszállított termékektől (szín, kiegészítő, megjelenés stb.)!!
CSOMAG BECSÜLT MÉRETEI:
Magasság: 99 cm
Hosszúság: 109 cm
Szélesség: 61 cm
Súly: 57 kg

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Biharkeresztes
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Mezőgazdasági gépek (használt, új)
 
Eddig megtekintették 113 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Eladó új Baromfi forrázó kopasztó berendezés" című hirdetést látja. (fent)