Betöltés...

Elektromos Permetezőgép 15L Lítium-Ion - Akkumulátoros Hátipermetszóró Gép - Sx-Md15D 008820 -

Ár: 41.900 Ft


Elektromos permetezőgép
Háti elektromos ( akkumulátoros ) 15 literes permetezőgép.  A motor rész el van különítve a tartály tartalmától. NAIK MEZŐGAZDASÁGI GÉPESÍTÉSI INTÉZET tanúsítvánnyal rendelkezik. Minél több folyadék kerül be a tartályba, annál kevesebb időt vesz igénybe a szivattyú nyomás alatt tartása.Biztonságos és rendkívül hatékony elektromos háti permetszoró. Kertek, növényi kertek, gyümölcsösök és üvegházak gondozására használható. A permetezőgép 12V-os 10 Ah-os Litiumos akkumulátorral van ellátva.


 


Permetezőgép adatok


 


Űrtartalom: 15 Liter
Teljesítmény: 0,7-0,8 liter/perc
Egytöltéssel 9-10 óra munkavégzés lehetséges
Egytöltéssel 400 - 480 L folyadék permetszórásra képes 
Hő és fagyálló 3 rétegű 140 cm-es tömlő
Töltő: 220V 
Akkumulátor: 12V/10Ah (Lítium-ion)
Töltési idő: 4 óra
Szín: Kék/fekete
12 hónap jótállást


 


Permetező használati útmutató


A permetezőgép feltöltött állapotban érkezik. Mindazonáltal a szállítás és tárolás során lemerülhet, így az első használat előtt az akkumulátor töltése szükséges lehet.

Ne használja a gépet üresen! Soha ne tárolja a permetezőgépet fejjel lefelé, mert károsodhat az akkumulátor!

Rövid idejű használatkor nem kell minden esetben újratölteni a gépet. Ha hosszú ideig tárolja a permetezőt, legalább kéthavonta le kell meríteni majd újra feltölteni az akkumulátort, a megfelelő élettartamának biztosítása érdekében. Ha hosszú idejű használat során dobogó hangot hall a gép belsejéből, vagy gyenge porlasztást tapasztal, az az akkumulátor lemerülését jelentheti. Csatlakoztassa a töltőkábelt a ?Charging? feliratú csatlakozóba. Töltse legalább 8 órán át az akkumulátort.

Ne használja a gépet 45°C fölött, vagy -10°C alatt! Győződjön meg róla, hogy tárolás előtt kikapcsolta a készüléket. Szigorúan tilos tűz közelében tartani, vagy vízbe meríteni a permetezőt. Ne permetezzen vele porokat.

A permetezőgép hordszíját úgy állítsa be, hogy a permetezőgépet kényelmesen tudja vinni. A FARMO permetezőgépeket jobb és balkezesek egyaránt tudják használni, a hevederek felhelyezésétől függően.

Csatlakoztassa a flexibilis tömlőt a tartályhoz, valamint szerelje össze a kézi elzáró szelepet és a permetezőszárat az ábrán látható vázlat alapján. Megkönnyíti a flexibilis cső felszerelését, ha a végét meleg vízben felmelegítjük.

Következő lépésként töltsük fel a tartályt permetszerrel. (A permetszer keveréséhez az információkat a szer gyártójától kapja meg.) A permetlé mennyiségét a tartály oldalán lévő jelölés segítségével tudja megállapítani. Zárja le a tartály fedelét, és a gép kész a permetezésre. A kar segítségével pumpálja fel a gépet, és nyissa ki a kézi elzárószelepet. A szórásképet a fúvóka jobbra, ill. balra tekerésével állíthatja. A berendezés nem használható higító, olaj, festék és egyéb olyan termékek kiszórására, amelyek kémiai reakcióba lépnek a berendezés anyagával.

FIGYELEM A készülék használatakor be kell tartani a permetezésre vonatkozó biztonsági előírásokat, (védőszemüveg, védőruházat) valamint az alkalmazott vegyszerre vonatkozó speciális előírásokat is. A munka során soha nem juthat permetszer emberekre és állatokra. A munka végeztével a készüléket tiszta vízzel alaposan mossa ki. A permetező tárolás során soha ne tegye ki erős napsütésnek vagy téli fagynak. A gép nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért a gyártó és az importőr nem vállal felelősséget.

 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 58 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Elektromos Permetezőgép 15L Lítium-Ion - Akkumulátoros Hátipermetszóró Gép - Sx-Md15D 008820 -" című hirdetést látja. (fent)