Betöltés...

Uvaferm Danstil 20 G Hidegtűrő Borélesztő Kezelőanyag Szőlőhöz, Gyümölcshöz, Musthoz És Cefréhez

Ár: 500 Ft


Borélesztő Uvaferm Danstil A.
A termék 20 grammos kiszerelésben csomagoljuk. Használható vörös és fehérborok és pálinka cefre erjesztéséhez univerzális élesztő. Egyszerű, tisztaízű fehér-, és vörös borokhoz, szeszcefrékhez. Nagyon jó erjedési tulajdonságokkal, jó aromaképzéssel rendelkező univerzálisan alkalmazható bor- és párlatélesztő. Megfelelő előkészítés mellett 10 ?C cefre vagy musthőmérsékleten már beindítja az erjedést. 10-34 ?C hőmérséklettartományban, megbízhatóan erjeszt. Gyors erjedésindítás, egyenletes, maradék cukor nélküli erjedéslefutás jellemzi. Alkoholtoleranciája megfelelő tápanyagellátás és hőmérsékletvezetés mellett 20 tf% (normál borok alkoholtartalma 12-14 tf%). Erőteljes észtertermelése következtében alkalmazása illatos borokat és párlatokat eredményez. Jó a tanninextrakciója, ennek következtében a vörösborok megfelelő színintenzitásúak lesznek. Az Uvaferm ALPHA almasavbontó baktériumstarterünkkel harmonizáltan működik, támogatja a vörösbor baktériumos almasavbontását. Használata tehát nemcsak megbízható, tiszta erjedést eredményez, hanem alapvetően illatosabb borokat, párlatokat. Az erjedés újraindítására ezt az élesztőt ajánljuk elsősorban. Európában izolált Saccharomyces cerevisiae (342-es törzs) borélesztő. Szőlőmustok, és egyéb egyszerű erjeszthető cukrokat tartalmazó alapanyagok erjesztésére.Killer-aktív élesztő. Ez lehetővé teszi a fajélesztő dominanciájának gyors kialakulását. Rövid a Lag-fázisa, gyorsan, lendületesen erjeszt. Nagy alkohol és cukortoleranciája van. Batch fermentorban tápanyag-kiegészítéssel 25-32 C-on 5 nap alatt  20tf%-os alkoholtartalomig erjeszt. Erjesztési hőmérséklet-tartomány: 12-32 C. Nem képez habot. Minimális mennyiségű kén-dioxidot termel, ezért párlatkészítéshez is kitűnően használható. A Lallemand szigorú előírásai, és gyártási minőségellenőrzése biztosítja a termék mikrobiológiai tisztaságát. DANSTIL A egyszerű szénhidrátokat tartalmazó szubsztrát fermentációjához javasolt. Must, cukornádszirup, cukorrépamelasz erjesztésére is használják. Rövid idő alatt nagy alkohol-koncentrációig erjeszt.


 


Borászati kezelőanyag adagolás


 


Fehérborok mustja: 15-20 g/hl
Vörösborcefre: 15-20 g/HL



Kezelőanyag tájékoztató


 

A borászati kezelőanyagok bevizsgált eredetű készítmények. Alkalmazása előtt olvassa el alaposan a leírást. 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Uvaferm Danstil 20 G Hidegtűrő Borélesztő Kezelőanyag Szőlőhöz, Gyümölcshöz, Musthoz És Cefréhez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-