Betöltés...

Eladó elektromos kukoricamorzsoló számlával es garanciával

Ár: 81.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó elektromos kukoricamorzsoló (motorral) MS-500CA, számlával, garanciával és ingyenes házhozszállítással!

Az MS-500CA kukoricamorzsoló 2000 kg/h üzemi teljesítménnyel rendelkezik. A háztartások, de főleg az állattenyésztők elengedhetetlen eszköze, hiszen nagyban megkönnyíti a munkájukat. Motorja 1,5 kW / 2850 rpp és 220 V feszültségű.
Az MS-500CA kukoricamorzsoló (motorral) egy robusztus, hatékony és könnyen használható készülék, amelyet a kukoricaszemek a csutkától való megtisztítására terveztek.
Ez a termék kiváló minőségű keményvasból készült, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát.
A hatékony működés és a kukoricaveszteség elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a kukoricacsöveket előzetesen alaposan szárítsa meg, különben csökken a gép teljesítménye.
A készüléket stabil és sima felületre, nyitott és száraz helyen kell felállítani. Ez a termék a következőkkel van felszerelve: csutka ürítő edény, horganyzott acél keret, kukoricaszem-ürítő vályú, motor, erőátviteli szíjak, motortartó bilincs, adagolótálca, magasságot beállító fogantyú.
Fokozottan ügyeljen a gép szorítható elemeire (csavarok, alátétek, anyák) és rendszeresen ellenőrizze, hogy nincsenek-e meglazulva. A motorral kapcsolatban pedig nagyon ügyeljen a szíjak pozicionálására mert ha nincsenek tökéletesen felhelyezve akkor használat közben, a gép erősen vibrálhat, ami a gép és a felhasználó sérüléséhez is vezethet.
Egy másik nagyon fontos tényező a gép optimális működésének érdekében, a rendszeres tisztítás. A csapágyakat rendszeresen meg kell tisztítani.
A morzsoló beindítása előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy az áramforrás csatlakozása megfelel-e a használati útmutatóban leírt műszaki adatoknak. Kapcsolja a villanymotor BE/KI kapcsolóját ON állásba, hagyja üresen járni a készüléket kb. 1 percig, és aztán közvetlenül egy vödörből vagy egy kukoricazsákból kezdheti a csövek adagolását, elkerülve a közvetlen érintkezést a gép belsejével.
!! A weboldalon bemutatott termékek képei prezentációs célokat szolgálnak és eltérhetnek a leszállított termékektől (szín, kiegészítő, megjelenés stb.)!!

CSOMAG BECSÜLT MÉRETEI:
Magassága: 29 cm
Hosszúsága: 67 cm
Szélessége: 38 cm
Súlya: 26 kg
Érdeklődni a 0036302621735 telefonszamon lehet

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Mezőgazdasági gépek (használt, új)
 
Eddig megtekintették 105 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Eladó elektromos kukoricamorzsoló számlával es garanciával" című hirdetést látja. (fent)