Betöltés...

Eladó új KL-125 takarmánygranulátor pelletáló motor nélkül

Ár: 261.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó új KL-125Takarmánygranulátor, pellet készítő gép, pelletáló motor nélkül és 3 matricával számlával, garanciával és ingyenes házhozszállítással!
Megfelelő motor 3 kW / 1500 RPP / 230 V / 80 kg/h
A KL-125 takarmánygranulátor (motor nélkül) egy háztartási termék, amelyet szemestakarmányok (búza, kukorica, árpa, rozs, olajos magvak, széna, növényi hulladék stb.) apró, kb. 1-2 cm hosszú pelletekké történő feldolgozására használnak. tökéletes nyulak, madarak, juhok, szarvasmarhák, sertések vagy halak etetésére.
Ez a termék kiváló minőségű keményvasból készült, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát.
A granulátort sima, stabil és vízszintes felületre, nyitott vagy jól szellőző helyre, száraz és az időjárási viszonyoktól védett (pl. vihar, eső stb.) helyre kell telepíteni.

Ez a termék a következőkkel van felszerelve: adagolótölcsér, granuláló mechanizmus testtel, szállítókerékkel, granulátor alvázzal, motorcsatlakozó-védelemmel, nyomógörgővel, matricával, reduktortesttel és granulátumürítő vályúval.
A KL-125 takarmánygranulátor üzemi teljesítménye 80 kg/h. A háztartások, de főleg az állattenyésztők elengedhetetlen eszköze, hiszen nagyban megkönnyíti a munkájukat. Az üzembe helyezéshez a granulátornak egy 3 kW / 1500 RPP teljesítményű, 230 V feszültségű motorra van szüksége, és az erőátvitel a reduktoron keresztül történik.
Ez a gép 3 matricával van felszerelve, az egyik 2,5 mm-es lyukakkal (ezt a méretet 0-4 hetes csirkékhez, szopós malacokhoz stb. használják), egy 4 mm-es lyukakkal (a méret az állatokhoz, például madarakhoz, nyulakhoz használható stb.) és egy 6 mm-es lyukakkal (ezt a méretet érett állatokhoz használják).
A hatékony és veszteségmentes működés érdekében ajánlatos a gabonaféléket előzetesen őrölni, homogénre keverni a kívánt receptúra szerint (lásd a használati útmutatót), maximum 15%-os páratartalommal és idegen testtől mentesen.


Érdeklődni a 0036302621735 telefonszamon lehet!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Mezőgazdasági gépek (használt, új)
 
Eddig megtekintették 194 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Eladó új KL-125 takarmánygranulátor pelletáló motor nélkül" című hirdetést látja. (fent)