Betöltés...

Eladó új Takarmánygranulátor, pellet készítő gép, pelletáló

Ár: 1.100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó új Takarmánygranulátor KL-260 15 kW / 1500 RPP / 380 V -motorral számlával, garanciával és ingyenes házhozszállítással!

A KL-260 takarmánygranulátor egy háztartási gép, amelyet gabonatakarmányok (búza, kukorica, árpa, rozs, olajos magvak, széna, növényi hulladék stb.) kisméretű, kb. 1-2 cm hosszúságú pelletekké történő feldolgozására alkalmas. Az eredményezett pellet pedig megfelelő nyulak, madarak, juhok, szarvasmarhák, sertések vagy halak etetésére.

Ez a termék kiváló minőségű keményvasból készült, amely biztosítja a termék hosszú élettartamát.

A granulátort sima, stabil és vízszintes felületre, nyitott vagy jól szellőző helyre, száraz és az időjárási viszonyoktól védett (pl. vihar, eső stb.) helyre kell telepíteni.

Ezt a terméket a következő alkatrészekkel szállítjuk: adagolótölcsér, granuláló mechanizmus, kerekek (4 db), granulátor alváz, motor, motor tengelykapcsoló védelme, nyomógörgő, matrica, reduktortest és granulátumürítő vályú.

A KL-260 takarmánygranulátor munkateljesítménye 500 kg/h. Szükséges eszköze háztartásoknak vagy állattenyésztőknek, hiszen nagyban megkönnyíti a munkájukat. Ez a gép 15 kW / 1500 RPP motorral és 380 V feszültséggel rendelkezik, az erőátvitel pedig a reduktoron keresztül történik.

Ez a gépet 2 matricával forgalmazzuk. Egy 4 mm-es és egy 6 mm-es lyukazatú matricával, ezeket a méreteket felnőtt állatok takarmányozására használják).

A hatékony és veszteségmentes működés érdekében ajánlott a gabonaféléket előzetesen megőrölni és homogenizálni a kívánt recept szerint (lásd a használati útmutatót). A felhasznált alapanyag nedvességtartalma maximum 15%-os legyen és figyelmesen ellenőrizze ennek tisztaságát.

Érdeklődni a 0036302621735 telefonszamon lehet!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Mezőgazdasági gépek (használt, új)
 
Eddig megtekintették 168 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Eladó új Takarmánygranulátor, pellet készítő gép, pelletáló" című hirdetést látja. (fent)