Betöltés...

Mérőkancsó PP /hő-vegyszerálló/ 500 ml

Mérőkancsó PP /hő-vegyszerálló/ 500 mlParamétereiCikkszám: merk4003Kiszerelés: Gyűjtő csomagolás: nemEltarthatóság: korlátlanSzármazási hely: RövidismertetéseMérőkancsó PP /hő-vegyszerálló/ 500 ml 500 ml-es, füllel és kiöntő csőrrel ellátott, jól látható,kéken festett beosztással készült mérőkancsó. Jó minőségű, átlátszó műanyagból,Németországban gyártva.Polipropilénből készült, így hő- (+120 °C) és vegyszerálló.Beosztás: 10 ml Magasság: 133 mmÁtmérő: 91 mmElőnyei EgyébA polipropilén kedvező mechanikai tulajdonságai és aviszonylag jó vegyszer és hőállósága (autoklávozható és mélyfagyasztható)miatt, igen sok eszköz készül ebből az anyagból. Merevebb, mint a polietilén,áttetsző. Hőállósága: -10°C/+120°C (+140°C). A hőállóság alsóhatára az anyag rideggé válását jelzi, számos esetben alacsonyabb hőmérsékletenis használhatóak, például a polipropilén edények fagyasztva tároláshoz. Ahőállóság felső határánál zárójelben lévő értékek a rövid idejű hőállóságotjelzi. Az átlátszóság mértéke a falvastagság mellett az alapanyag tisztaságátólés fajtájától is függhet.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.779 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 34 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Mérőkancsó PP /hő-vegyszerálló/ 500 ml
Lehetőségek
Megosztók

Agrár rovaton belül a(z) "Mérőkancsó PP /hő-vegyszerálló/ 500 ml" című hirdetést látja. (fent)Agrárapró –agrár hirdetések

Az Agrárhirdetések rovat elsősorban agrár eszközök, gépek, berendezések és termékek keresletét és kínálatát tartalmazza - az Agrárkereső segítségével megszűrheti a hirdetéseket.

TIPP: Agrár rovatunk látogatóinak szíves figyelmébe ajánljuk Termőföld rovatunkat, és Hirdetésfigyelőnket.