Betöltés...

Granulátor,pelletálógép eladó GARANCIÁVAL

Ár: 420.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A takarmány- és pelletgranulátor granulált takarmány előállítására szolgál háziállatok, madarak, halak számára. Pellet készítése fűrészporból vagy akár takarmányból is

Nézze meg hirdetéseim teljes termékpalettáját.
Örömmel segítünk és tanácsot adunk Önnek a szükséges berendezések kiválasztásában.

Takarmány-kapacitás 130-150 kg / ó
Termelékenység fűrészpor-pelleteken 80 kg / ó-ig

granulátor tipusai
granulátor (4 kW egyfázisú 220V motor)
granulátor (4 kW háromfázisú 380V motor)
granulátor (motor nélkül)
granulátor (munkarész)

A granulátor lehetővé teszi önállóan az alábbiak előállítását: - kiegyensúlyozott takarmány, takarmánykeverékek sertéseknek, halak, madarak, szarvasmarhák számára, amelyek képesek hosszú ideig megőrizni tulajdonságaikat. - a maghéj, a fafajok fűrészporának stb. feldolgozása. A granuláláson átesett takarmány megtartja az összes tápanyagot és szükséges vitamint megtartja.Kényelmes a szállításhoz és a gépesített elosztáshoz. A pelletált takarmány nagyon fontos tulajdonsága, hogy az állatok számára jól emészthetőek. A granulátor működési elve: A terméket a töltőtartályba adagolják, és két forgó henger segítségével a mátrix radiális lyukain keresztül kényszerítik, amelynek eredményeként granulátumok képződnek. A lyukakból kiszorított szemcsék a rögzített késre esnek a granulátor kijáratánál, és levágja őket. A törött szemcsék leesnek, és a burkoló ág csövén keresztül eltávolodódik a présből. Előny: takarmány/erőforrások megtakarítása; a különféle iparágakból származó hulladék ésszerű felhasználása; az összetett takarmányba belefoglalható nyersanyagok, amelyek a rossz megjelenés és egyéb okok miatt nem használhatók külön-külön; az a képesség, hogy a termékeket olyan formában adják meg, amely kényelmes az etetéshez. Ha az összes tápanyagban kiegyensúlyozott vegyes takarmányt használunk, az állatok termelékenysége 10-12% -kal, vitaminokkal, mikroelemekkel és egyéb stimuláló anyagokkal dúsítva - 25-30% -kal nő, összehasonlítva azzal, amikor az állatokat bizonyos típusú gabonákkal etetik.
Minden matrica kivehető, így egyszerre több matricát rendelhet,megrendelheti a megfelelő matricákat rozsdamentes acélból 2–8 mm lyukátmérővel.(a géphez 1db jár!)
A granulátor hő relével van ellátva, amely lehetővé teszi az egység automatikus leállítását, amikor egy idegen test belép a működő részbe.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gödöllő
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Mezőgazdasági gépek (használt, új)
 
Eddig megtekintették 1284 alkalommal

Agrár rovaton belül a(z) "Granulátor,pelletálógép eladó GARANCIÁVAL" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: