Betöltés...

COMFORT ÜVEGHÁZ 4 X 20 MÉTER, KIEGÉSZÍTŐKKEL

Szállítási költség: INGYENES! Fizetési mód: kizárólag ELŐREUTALÁSSAL! Vásároljon minőségi polikarbonát üvegházat és alakítsa az ÖN igényei szerint. Tetszés szerint kiválaszthatja az üvegház polikarbonátjának típusát, fűtőberendezését, illetve kérheti nyitható ablakokkal, viharvédelemmel, fa fundamentummal. Kérhet pluszban ablakokat automata nyitó szerkezettel, melynek külön költsége 40.000 Ft. Tökéletes választás hiszen könnyen, rövid idő alatt felépíthető és kis helyen is elfér. A termék paraméterei: - Méret: 4 x 20 méter - Anyaga: polikarbonát - Szín: áttetsző - Terület:80 m2 - Magasság: 2,3 m - Váz:20 x 40 és 20 x 20 x 1 mm-es galvanizált acél - 2 ajtóval rendelkezik - Keresztelemek közti távolság: 100 cm - Teherbírása hó ellen (nem tesztelt): Kb. 100 kg/m2 - Szállítási idő: 2-3 hét Ezek az üvegházak jóval erősebb szerkezetűek, mint az alap üvegházakban található termékeink!!! A terméket az Ön igényei alapján egyedileg gyártatjuk, így a termékre nem vonatkozik magánszemély esetében sem a 14 napos termékelállási jog. Javasoljuk, hogy üvegházát foglalja bele a lakásbiztosításába. BIZTONSÁG: Üvegházainkra két év kellékszavatosság vonatkozik, amennyiben szakszerűen állították fel az üvegházat. Mindenképpen betonalapot javaslunk az üvegházak alapjának. Mivel az üvegház nem téglaépület, ezért a teherbírása sem egyenlő azzal. A szél és hó terhelés ellen nem teszteltük. Ezért az ilyen a károkért nem vállalhatunk felelősséget. Továbbá nem vállalunk felelősséget a közvetlen vagy közvetett károkért, ami az emberekben, állatokban és az ingóságokban keletkezik, illetve a vis major esetekre sem.

Tovább
Adatlap
Ár: 1.499.990 Ft
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.12.02
Eddig megtekintették 26 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

COMFORT ÜVEGHÁZ 4 X 20 MÉTER, KIEGÉSZÍTŐKKEL
Lehetőségek
Megosztók

Agrár rovaton belül a(z) "COMFORT ÜVEGHÁZ 4 X 20 MÉTER, KIEGÉSZÍTŐKKEL" című hirdetést látja. (fent)Agrárapró –agrár hirdetések

Az Agrárhirdetések rovat elsősorban agrár eszközök, gépek, berendezések és termékek keresletét és kínálatát tartalmazza - az Agrárkereső segítségével megszűrheti a hirdetéseket.

TIPP: Agrár rovatunk látogatóinak szíves figyelmébe ajánljuk Termőföld rovatunkat, és Hirdetésfigyelőnket.