Betöltés...

RK-59 élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly

Ár: 54.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az RK-59 típusjelzésű gázriasztó pisztoly egy élesből átalakított fegyver, mely az egykori FÉG fegyvergyárban készült. A fegyver eredeti változatát Kameniczky József fegyver konstruktőr fejlesztette ki a 48.M típusjelzésű pisztolyból. A fegyver a Belügyminisztérium megrendelésére készült, melyből számos további változatot is készítettek, a rendőrség és a honvédség részére. Az RK-59 legfőbb jellemzője, hogy a súlycsökkentés érdekében alumínium tokos kivitelben készült, illetve rendelkezik passzív ütőszeg biztosítással, ami biztonságossá teszi a viselését. A fegyver alkatrészei - leszámítva az alumínium tokot - acélból készültek, ezért gázriasztó fegyverként rendkívül időtálló darabnak számít. Mérete és súlya alapján kiválóan rejthető és viselhető fegyver, de azok számára is ajánljuk, akik nem önvédelmi célból, hanem gyűjtői szemmel tekintenek rá.

Az RK-59 gáz-riasztó pisztoly tulajdonságai:

Élesből átalakított fegyver
Tárkapacitása: 6 db
Hossza: 155 mm
Csőhossz: 86 mm
Súlya: 530 g
Kalibere: 9 mm P.A.K
Anyaga: alumínium tok, acél
Elsütő szerkezete: SA/DA rendszerű
Hatásos lőtávolsága: 3-4 méter között van

Az élesből átalakított fegyverek bár gáz-riasztó fegyverként újak, élesként akár több 10 éves fegyverek ezért minden egyes fegyver egyedinek számít. Ezért honlapon megjelenített fotókon egy ilyen átalakított fegyvert jelenítettünk meg, nem készítettünk, nem készítünk minden fegyverről egyedi képet. A különböző fegyvereken a használat nyomai, színárnyalatok, markolathéj színe stb. eltérő lehet.

A terméket szállítási költség ellenében az ország bármely részére elpostázom. Érdeklődni a 20/257-2489-es és 20/986-8498-as telefonszámon lehet.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Gáz-riasztó pisztoly
Áru márkája: FÉG
 
Eddig megtekintették 3079 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "RK-59 élesből átalakított gáz-riasztó pisztoly" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem