Betöltés...

Glob-85 S Lupara gumilövedékes puska

Ár: 81.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A GLOB-85 gumilövedékes puska egy magyar fejlesztésű újdonság a piacon. Igényes kivitelezésű, kiváló anyagokból készült puska. Billenőcsöves kialakítású, a csövet billentve tölthető be a 9 m-es patron, amely a gumilövedéket indítja. A 18 vagy 17,6 milliméteres gumilövedéket a csőbe elölről lehet betölteni a mellékelt töltőfa, illetve a gumilövedékek zsírozása segítségével. Kétlövetű kétcsövű fegyver, ezáltal két lövésre van lehetőség töltés nélkül. A csöveket külön működtethetjük, külön elsütűbillentyűvel. A S (short) változat lupara kialakítású, csöve rövid, mindössze 35 cm hosszú. A rövid csőnek és a pisztolymarkolatnak köszönhetően igazán egyedi megjelenésű a fegyver. Szerkezete teljesen acél, ennek köszönhetően élettartama garantáltan hosszú.


A fegyver megvásárlásához semmilyen engedély nem szükséges, bárki számára elérhető. Bár viselési engedély nem váltható ki rá a méretei miatt, a fegyver kiválóan használható otthonvédelemre, birtokvédelemre, tehát magánterületen engedély és korlátozás nélkül, a biztonsági alapszabályokat betartva használható. A kialakításnak köszönhetően egy csőbe esetleg több gumilövedék is tárazható, így működése sörétes puskához hasonlíthat, megnehezítve a betörők dolgát. Hatótávolsága 14-16 méter között van.

A Glob-85 S gumilövedékes puska tulajdonságai:

Kaliber: 18mm / 9mm
Lövésszám: kétlövetű
Csőtorkolati energia: 90 – 120 Joule
Csőhossz: 350 mm
Teljes hossz: 540 mm
Tömeg: 2.2 kg
Anyaga: acél
Tus: fa, lakkozott

A terméket szállítási költség ellenében az ország bármely részére elpostázom. Érdeklődni a 20/257-2489-es és 20/986-8498-as telefonszámon lehet.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Kínálat: Fegyverek, vadászpuska
Áru megnevezése: Gumilövedékes puska
Áru márkája: Glob
 
Eddig megtekintették 2062 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Glob-85 S Lupara gumilövedékes puska" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem